用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 ABC PATHWAY SCHOOL
樓主: shirley_pot
go

ABC PATHWAY SCHOOL [複製鏈接]

回覆:k1e 的帖子

回覆:shirley_pot 的帖子

回覆:ABC PATHWAY SCHOOL

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:jt09 的帖子

醒目開學勳章 王國長老

版主按 : 有意者請自行 PM 會員查詢, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls check PM / Pls PM me etc.

如經勸喻後情況仍未沒有改善, 管理員會關閉此帖. 敬請注意!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

我前兩個星期有聽簡介會, 負責人講既學校理念, 目的等等....其實聽落幾好, 但問題系, 講得好好, 但聽完又要再約過時間做assessment, 做完又話要比head teacher 改先知編系邊班, 又要夠人先開班!甘既安排又似乎有點問題,centre既老師無得幫assessment比分由head teacher做, 好似好認真, 但我又覺得甘其他老師系咪唔夠資格呢? 又唔系個個媽咪系全職媽咪, 聽完簡介又要約weekday做assessment,做完又話要等幾日再通知...,又唔知開唔開到班, 我系想小朋友黎學野, 但比我感覺系佢地黎揀學生囉!

*呢個純粹系我個人感覺, 如有得罪或見解不同, 請見諒!

回覆:bonbon16 的帖子

醒目開學勳章

Please PM me. Thx

My son is going to atttend level 4 in Laguna City, could someone send me recommendation for discount? please PM me. Thanks.

‹ 上一主題|下一主題