用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖三一堂曾肇添幼稚園 2012/2013 入讀聖三一堂曾肇添幼稚園K1小朋友請報到 ...
go

2012/2013 入讀聖三一堂曾肇添幼稚園K1小朋友請報到 [複製鏈接]

小朋友姓名 -  出生年/月 -  boy/girl    - am/pm - 班級

Isaac 焯安 - 09/09 - boy - am - 幼信
   0    0    0    0

HI~ 你好嗎?? 我小朋友今年都係讀K1, 但好似冇乜家長入來咁..... 只知道是開心學校.....

小朋友姓名 -  出生年/月 -  boy/girl    - am/pm - 班級

Isaac 焯安 - 09/09 - boy - am - 幼信
Wingo Leung -09/10 - boy - am

Virginia_Tip 的帖子

我囡囡都係上幼信呀

Hi ! 大家好。
其實我都唔係好清楚曾肇添教學模式, 只係知道課程無聖三一中心咁深。
希望今年k1家長多啲一齊互相分享及討論。

大家好,我囡囡都係上午幼信班呀~~~
請問大家知唔知幾時先知有冇校車呀??

本人囝囝今年升K2 , 曾肇添係玩中學習, 唔會趨谷~~但你唔好以為佢好淺呀! 我問返係讀私幼~~程度差不多咋
中文認字, 英文短句子, 數學量/推理, 科學, 體能, 社交, 自理各方面都好平均
家校合作出色 如你們有時間抽出, 學校極力歡迎家長義工幫手,加深對學校的了解~~  始終係一間基督教學校---係會個個都歡迎你們參與!
囝囝K1開頭話全部老師都好好, 好鍾意 現升K2 就話老師開始惡..佢地慢慢收緊

回復 LoveTiger 的帖子

打俾譚太問

Love Tiger
我剛剛收到校車通知, 27&28無校車要家長自己安排返學。29&30有校車接載, 可以有一位家長跟車, 而且呢兩日唔收費。
9月份會發通告同收9月份校車車費。

Virginia_Tip
唔該哂你呀,我都打咗去問譚太。同埋昨日剛收到校車ee個電話喇 ^^
好快開學﹛好緊張呀 ^^

HI!
我個仔都係上午幼信.
希望大家交流下....
Marvin Chow -  BOY - 0709 - AM幼信.

Hi 大家好,我仔仔系德睿,读上幼望呀。你们都是信班哦,同一间学校,多多联系 ^_^

回覆:n828lpy 的帖子

我囡囡又係升k2。下午班

引用:+本帖最後由+n828lpy+於+12-8-24+08:22+編

原帖由 n828lpy 於 12-08-22 發表

本人囝囝今年升K2 , 曾肇添係玩中學習, 唔會趨谷~~但你唔好 ...
我囡囡又係升k2。下午班

‹ 上一主題|下一主題