用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 忘記了問訂午餐- 9月p1 生.
go

忘記了問訂午餐- 9月p1 生. [複製鏈接]

醒目開學勳章

mass purchasing day 烏烏下...忘記問午餐幾時要訂, 有無家長知道呀? 謝謝~
   0    0    0    0

我那天也是忘了問,還有交了訂購的3百多元的學生證等費用,係唔係開學時學校先俾呢?校服那天說沒貨,要8月尾先問校服公司訂。

我都想知仲有29-30/8 放學唔係爸爸媽媽接咁點呢?

醒目開學勳章

giveupaguy 發表於 12-7-16 19:45
mass purchasing day 烏烏下...忘記問午餐幾時要訂, 有無家長知道呀? 謝謝~

No worries。午餐order開學時會派form。到時定都未遲。
"窮蒼派"第88代大弟子:窮蛋蒼老人

醒目開學勳章

tsety 發表於 12-7-17 13:55
我都想知仲有29-30/8 放學唔係爸爸媽媽接咁點呢?

如果有報搭校車,校車公司會早幾日call你安排接學生的時間、地點。如果無收到電話,可以早一兩日call校車公司,問他們的安排。

No school bus service will be provided on 29/8- 31/8.    website 個remark 有講

醒目開學勳章

No+school+bus+service+will+be+provided+o

原帖由 yeewaibb 於 12-07-18 發表
No school bus service will be provided on 29/8- 31/8.    website 個remark 有講
Really? So you have to ask someone you trust to pick up the kid. It will be only few hours in school, right?

醒目開學勳章

Whitepine 發表於 12-7-17 16:16
No worries。午餐order開學時會派form。到時定都未遲。

我又忍不了打電話給學校問...他們說...開學才派剖飯餐單.可以有幾日要自己帶. 而家都未定.
‹ 上一主題|下一主題