用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

20l2 IK1H 同學仔 [複製鏈接]

Hi 大家好,我囡囡叫Janice  9月返GroupA
有同學仔嗎?
   0    0    0    0

Hi. 未開學....咁快知那一班嗎 ?
我地都是Ik1 ....但未知邊班啊 !!!

richwong  你未收到分班信嗎?  發表於 12-7-17 16:52

回復 FCC 的帖子

FCC,

我女女都系 IK1H ,Group A.
你有FB嗎? 我地而家多數系個個群組討論啦。

請問FB除了IK1的朋友,有沒有K1的朋友? 如何加入?

richwong  你可以Search TT 群組吖,or 你PM我FB的Email, 我可以幫手加你。  發表於 12-7-18 15:00

我個女都會入今年入讀IK1,可以加我入FB grouop ma.

為保障個人私隱,請勿在版面留下個人電郵地址,請直接 pm 有關會員

miriam  為保障個人私隱,請勿在版面留下個人電郵地址,請直接 pm 有關會員  發表於 12-7-19 03:11

回復 charlotte2008 的帖子

Hi. 我地未收到分班信喎 , 請問幾時收 , 我要打去TT check 下先 !!

開學信裏有寫返G A、GB、已有寫入那一班。

醒目開學勳章 王國長老

各位如有興趣可使用親子王國之群組功能,私隱度比 Facebook 更高,需要受到邀請才可加入群組,並不用公開任何個人資料,以防私隱外洩‧

親子王國群組功能

群組
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

My son will also be in IK1, should be 1F.  Don't know whether 1F will still be separated into Group A and B.  Will check it out later.

hi,我仔仔叫JJ, 他也是IK1H,Group A,點先可以去你地的FACEBOOK,可以ADD我嗎?

引用:hi,我仔仔叫JJ,+他也是IK1H,Group+A,點先可

原帖由 思仔 於 12-07-19 發表
hi,我仔仔叫JJ, 他也是IK1H,Group A,點先可以去你地的FACEBOOK,可以ADD我嗎?
Hi hi , I am ik1h ..... My son 叫 Ho b

引用:hi,我仔仔叫JJ,+他也是IK1H,Group+A,點先可

原帖由 思仔 於 12-07-19 發表
Cicy ma ,

I can introduce u into our group , don't worried

chickenwing2006 的帖子

我囝囝今年都係 1K1H, 佢呢三日都係返11:00, 咁係咪即係Group B? 可否加入?

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,切勿在版面留下無可讀性留言。

如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

小兒文洛都係IK1H , 請問可否加入群組,謝謝

回覆:20l2 IK1H 同學仔

Hi 我个女都係IK1H, 叫Giselle , 可不可以加埋我入个group 呀?thanks

醒目開學勳章 王國長老

早前已作出提醒各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,提醒後仍有發現,現將會主題關上。

版主
Miriam

‹ 上一主題|下一主題