用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 維多利亞(何文田)國際幼兒園 2012-2013 HMT Victoria K1,大家入黎傾下吖!
go

2012-2013 HMT Victoria K1,大家入黎傾下吖! [複製鏈接]

大家好!
小女好好彩waiting list入到K1am 呀!
尋日先註冊!

大家多多指教呀^^

0    0    0    0

報到!!AM班!
睇來好多人放棄左VK喎,身邊有朋友的朋友都收到waiting call
好想8下VK放左幾多次位出來!VK有咩唔好??
我明明記得interview時好虛陷,應該都有幾千人爭個5,6,70個位,點解好似放到好多位出來?

回覆:2012-2013 HMT Victoria K1,大家入黎傾下吖!

多多指教呀!我上星期五先註冊,未做校服,只係交左學費^^
想問下你,係咪9/8~17/8都可以陪住小朋友返學呀?

回覆:2012-2013 HMT Victoria K1,大家入黎傾下吖!

或者佢地有更好Offer...所以就放棄卦?

小蛇 發表於 12-7-16 16:56
多多指教呀!我上星期五先註冊,未做校服,只係交左學費^^
想問下你,係咪9/8~17/8都可以陪住小朋友返學 ...

係呀,一定會陪佢,其實佢唔驚,不過想睇下VK上課情況!
我都未買校服,諗住9/8開學先買,佢地話可以著便裝嘛~

係呢?你小朋友係仔仔定女女?
我阿女,響第二度返n班返左大半年都喊@@喊包@@

咩可以穿便服回校咩?我女都係call waiting的,校服做咗未取,打電話返學校想取校服時,他們說學校裝修,要6/8後先可取,我話但9/8開學喇,佢地都冇話可以穿便服

Yes yes~~~~我未做校服,學校話9/8返學先造校服都得wou~~~^^

係呀,因為9/8唔係正式開學,只俾K1同PN小朋友先適應,佢地話到時帶小朋友來先買,到時著住便服無問題!

小蛇 發表於 12-7-17 18:24
係呢?你小朋友係仔仔定女女?
我阿女,響第二度返n班返左大半年都喊@@喊包@@

...
咁大鑊?我個B係女的,維多利亞今年收好多B女,會變左女校嗎?

回復 haileyB 的帖子

haileyB你好呀,岩岩見到你又係有為揀YORK同VIC煩腦喎,我都係,

其實我比較喜歡YORK,不為個個都話梗係VIC好啦,在不敵名氣下,選了VIC呀~

‹ 上一主題|下一主題