用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會仁立紀念小學 請問有無校車到荔欣苑,大約幾點上車?
go

請問有無校車到荔欣苑,大約幾點上車?

謝謝!

請問有無校車到荔欣苑,大約幾點上車?謝謝!

原帖由 小丸子2007 於 12-07-12 發表

謝謝!
有,係九華徑,我地以前都係住荔欣,但因為太早,6:43,所以小朋友自己坐巴士番

回復 amysnlee 的帖子

謝謝回覆,請問可以搭咩巴士到呢?

回復+amysnlee+的帖子 謝謝回覆,請問可以

原帖由 小丸子2007 於 12-07-12 發表

謝謝回覆,請問可以搭咩巴士到呢?
可以坐33A,可直到葵涌商場門口落,過條馬路就係

多謝你的資料,請問大約幾耐車程?

係呢? 讀仁紀會好辛苦嗎?

回復+amysnlee+的帖子 多謝你的資料,請問

原帖由 小丸子2007 於 12-07-13 發表

多謝你的資料,請問大約幾耐車程?
車程其實唔耐架,上左美孚橋直落已係葵芳,約15-20分鐘,係等車時間耐d,但如果你每日都坐,大約咩時間有車應該掌握到,我仔個陣如果過左班車時間,佢會搭mtr去葵興再轉綠van,佢話等下一班車好耐,會遲到

係仁紀讀得都幾開心,因為佢唔係只注重學生成績,成績唔好嘅學生亦唔係比人放棄,校長都好著重學生是否讀得開心

真的多謝你的回覆,對我來說很有用呢!

Thanks a lot!

回復+amysnlee+的帖子 真的多謝你的回覆,

原帖由 小丸子2007 於 12-07-13 發表

真的多謝你的回覆,對我來說很有用呢!
唔洗客氣,大家都係校友,我只係將我知嘅分享