用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Cambridge English - 東區
go

Cambridge English - 東區 [複製鏈接]

Cambridge English - 東區

有無人知一間叫: 天平兒童基礎教育中心, 在太古城有分校. 打電話問著話一班收16學生. 老師是美國人. 專教亞洲學生.

另有一間叫: 訊噪比語言中心, 在康怡商業中心, 這間max 一班4個學生, 但老師可能是在外國長大的
chinese.

我想搵間讀cambridge english 俾我女. 但唔知邊間好口俾. 一班16個學生唔知會唔會太多人? 
我想在bk這裡問下.請各位幫忙.
另你們的小朋友在哪裡補習英文?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業 / 個人 / 團體 廣告或宣傳推介成份之字句 / 圖片 / 超連結

Re: Cambridge English - 東區

:cry:        
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業 / 個人 / 團體 廣告或宣傳推介成份之字句 / 圖片 / 超連結

Re: Cambridge English - 東區

是唔是無人知這二間?
‹ 上一主題|下一主題