用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 被一位自稱喺九龍塘某英文小學嘅現職女老師補習呃鐘 ...
樓主: yy13
go

被一位自稱喺九龍塘某英文小學嘅現職女老師補習呃鐘 [複製鏈接]

study49 昨天 16:23 津校中文教師 135 1hr/
本人任職津校,任教中文,
提升學生聽說讀寫能力。
取得卓越語文教師獎
[email protected]
125 1 hr/

琴日收到依個信息, 仍住都係佢, 板主請睇睇

醒目開學勳章 王國長老

migohappy 發表於 12-2-7 06:32
study49 昨天 16:23 津校中文教師 135 1hr/
本人任職津校,任教中文,
提升學生聽說讀寫能力。
多謝通知!

已通知管理員查證及跟進。
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

隨時加鐘呢樣令人失預算,以後都唔好用。
名校差生的故事
http://BillCheng.com

yy13 發表於 11-4-26 12:18
你真係好
可以搵到個好補習老師
我已經搵到第3個
點解我同你經曆差唔多啊,唔同就系在請好少少之前我證實左巨有問題無請!!

回覆:被一位自稱喺九龍塘某英文小學嘅現職女老師補習呃鐘

板主我今天收到此信息,請跟進!

醒目開學勳章 王國長老

DebbieMoon 發表於 12-2-27 18:00
板主我今天收到此信息,請跟進!
煩請在 web 版 copy 所有資料連 user name pm 給我跟進.

謝謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

各位請小心此會員

ddrawing (UID: 868846)

回復 miriam 的帖子

I also received her pm 4 days ago:

I have been a teacher for seven years.
I taught in Canada before.
I teach students Cambridge, grammar,phonics, spoken language, reading andhave storytelling time with them.
Hope I can be your kid’s tutor.
[email protected]

674 77 033
Miss SANDAR
ddrawing

醒目開學勳章 王國長老

jannielam 發表於 12-2-28 10:19
回復 miriam 的帖子

I also received her pm 4 days ago:
如是相同會員 ddrawing (UID: 868846) 經已封戶

醒目開學勳章 王國長老

各位請小心此會員

comt (UID: 868447)

原來仲有人被騙!!呢個補習天王用多個身份去騙家長....我係其中一個!!最好影佢樣post出來!!佢响bk行騙了幾年都有....希望各位家長真的要小心!!
del

回復 6191094 的帖子

me too, I got this on 15/2

我都收到此訊息

係咪教英文同国語架,佢成日dum鈡仲收我200.00個鈡。錢都唔緊要但我唔鈡意被屈囉。後來唔用佢仲成日打黎問要唔要再補,煩到我痴線。

回復 JoJo 的帖子

我收到此人email, 聯絡了, 發覺佢講野, 有d問題, 而且push 我好急,
仲要去我屋企. 接著好密打了好多電話比我,
我婉拒了.
不過佢用好多號碼打比我, 令我有懷疑,
又唔用真名, 如果係老師, 都唔會講抄cd 比我,
我想....
‹ 上一主題|下一主題