用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 被一位自稱喺九龍塘某英文小學嘅現職女老師補習呃鐘 ...
樓主: yy13
go

被一位自稱喺九龍塘某英文小學嘅現職女老師補習呃鐘 [複製鏈接]

我都中過招, 我有佢五個電話

Is her ????????
11-8-19 11:15 PM 教育學院畢業生_英文_普通話教師__110 1小時
教育學院畢業生_英文_普通話教師__110 1小時

本人是教育學院畢業生,主修英文,
副修普通話,
教授學生書寫_閱讀_會話的技巧
教Phonics_Cambridge
普通話国家語委一等證書,訓練朗誦。
[email protected]
97 92 44 32
Ggogo

原帖由 靜靜媽 於 11-8-26 00:46 發表
好彩大家係呢度報料,相信幫到好多家長避免中招。其實大家可以總結一下,呢個所謂老師用0既方法----資歷好但學費平,學校正式在職老師唔會收低過$300一個鐘,識教好多樣,又收得咁平,下次再遇到,無論佢乜電話、乜名、乜email,都要 ...

不停俾唔同no.滋擾

現任英文_普通話教師 本人是教師,在天主教學校任教英文_普通話 提升聽說讀寫能力,教Letterland Phonics/朗誦 /普教中均可(国家語委一等) 可全科 64320317 Miss Wu

.......大家報警.....

繩之於法

我都中過招,佢對脚真係勁臭!
佢舊年話佢住屯門,專登出沙田,所以收我$200/1.5hour,係平,但我老公極吾like佢,成日都好等錢使甘又無禮貌,不停叫你補堂,所以好快就無用佢!
本星期收到佢電話,已經拒絕佢,仲死打嚟(開頭67477033,後來用無顯示),佢話佢衣家教St. Francis woo,除左中文仲可以教英文!
Message Board Code

好恐怖呀
點解可以咁死纏爛打

我又收到佢化身出pm,今次佢自稱dodoxxx,全個pm都用英文,不過完全唔掂。 超級板主已封佢個a/c

64320317  <-- this teacher also got problem? right?
爸爸媽媽愛囝囝 ^3^

11-9-14 12:56 AM 香港教育學院普通話教師教授朗誦_125 1hr_
***香港教育學院普通話教師教授朗誦_125 1hr***

本人畢業於香港教育學院,為現任教師,任教語文、普通話,
母語為普通話,教授普通話朗誦技巧和知識

北京國家語言委員會普通話水平測試一級證書

Miss Cherry ( 643   203   17) 提供教材
爸爸媽媽愛囝囝 ^3^

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 兼媽媽 於 11-9-14 14:49 發表
11-9-14 12:56 AM 香港教育學院普通話教師教授朗誦_125 1hr_
***香港教育學院普通話教師教授朗誦_125 1hr***

本人畢業於香港教育學院,為現任教師,任教語文、普通話,
母語為普通話,教授普通話朗誦技巧和知識

北京國家 ...

請將有關 PM 轉寄給我們跟進!

先謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回復 5# Lilo 的帖子

我都有收到.我想應該是妳們所說的那位.
11-9-17 11:49 PM Eng and PTH Teacher in St. Joseph_125 1hr_teach poems

I am an English and PTH teacher.
I teach English and PTH in St. Joseph.
I can also teach phonics and poems.
Please call  979   244   32.
125  1hr /

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 98730 於 11-9-21 11:08 發表
我都有收到.我想應該是妳們所說的那位.
11-9-17 11:49 PM Eng and PTH Teacher in St. Joseph_125 1hr_teach poems

I am an English and PTH teacher.
I teach English and PTH in St. Joseph.
I can also teach p ...

先謝!
此會員 (irene26) 已封戶。
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

多謝各位會員既舉報呀~~~

醒目開學勳章 王國長老

收到舉報,最新用戶名稱如下:

tobby75

各位請小心~~~

回復 339# miriam 的帖子

Hi Miriam,

我都有收到.我想應該是妳們所說的那位 (一樣電話號碼!!):

11-9-30 01:28 PM I am Sky.I am an English teacher.I teach in Diocesan Girls' School.I gradu

I am Sky.
I am an English teacher.
I teach in Diocesan Girls' School.
I graduated from the University of London.
I teach speaking , reading comprehension, writing and poems.
I can help children in learning Phonics by using interesting method
since I have learnt some skills in the University.

125  hr
‹ 上一主題|下一主題