用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 順德聯誼總會梁潔華小學 2012-13年小一,大家入來傾下!
go

2012-13年小一,大家入來傾下! [複製鏈接]

報到!大家一齊入來做朋友呀~~

0    0    0    0
8月12曰出世 2.705kg,9月12日 4.44kg,11月13月6.48kg,12月13日 7.05kg. 2月13日 8.0kg.我係全人奶BB  

醒目開學勳章

回覆:2012-13年小一,大家入來傾下!

到!

引用:到! +

原帖由 p_o_m_a_n 於 12-06-23 發表
到!
終於有人回應!呢度好似好靜敢,希望快d多d人加入啦!
係呢!梁潔華係你第幾選擇吖?

8月12曰出世 2.705kg,9月12日 4.44kg,11月13月6.48kg,12月13日 7.05kg. 2月13日 8.0kg.我係全人奶BB  

醒目開學勳章

我女15分入架!
我女女學校成日有將天老師梨講講座~知道好多人揀!我細佬上年宣基畢業~又唔覺特別好但又多人爭!
我對女女叩門冇信心~又驚抽獎會派去開得1~2班果d學校!所以避開了幾間大熱~再從次熱中揀了梁潔華!
因為上梨呢度見家長話小朋友返學開心,評價亦正面!!我只想佢喜歡返學~唔想每晚都做功課到三更半夜~所以15分就入左我地好開心!!

知不知學校對書包有限制、要求嗎?不知買什麼書包好

大家好,我仔仔都係今年9月讀梁潔華

引用:大家好,我仔仔都係今年9月讀梁潔華

原帖由 hebeshek612 於 12-06-29 發表
大家好,我仔仔都係今年9月讀梁潔華
你好!歡迎歡迎~~希望之後再有多d人入來傾下。
你囝囝也是first choice入梁潔華嗎?點解選擇入讀此校?

不是,是第三志願,我聽人講這間都幾好,同都近屋企
‹ 上一主題|下一主題