用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇小朋友在伙Creative Kids 學過畫畫呢?
go

有冇小朋友在伙Creative Kids 學過畫畫呢? [複製鏈接]

如題. 有冇家長分享一O下? 因為我個小朋友O既班主任同我老細都advise呢間
   0    0    0    0

我小朋友有JOIN過,都OK,小朋友好FREE禁畫,有D鬼佬式教法! 開心,但學唔到D咩!所以最後我都係轉左另一間。我都試過好幾間!kIDS GALLARY AR。。。 但都太FREE STYLE。。。

醒目開學勳章

回覆:edgarho 的帖子

請問Kids Gallery 在那裡?我剛join左 Creative Kids 既 Summer Course.

我聽朋友講過有間幾好既,好似係藝人楊X儀開架..我見朋友個小朋友整完D作品都好靚同好特別..同埋我都上過佢地的網頁睇過,佢地都有好多唔同的班,如果家長有興趣都可以上去佢地個網度睇下呀!

引用:我聽朋友講過有間幾好既,好似係藝人楊X儀開

原帖由 hahababy2012 於 12-07-19 發表
我聽朋友講過有間幾好既,好似係藝人楊X儀開架..我見朋友個小朋友整完D作品都好靚同好特別..同埋我都上過佢 ...
有冇家長深究過佢會唔會係代筆架??
個人而言,我寧願張畫冇咁靚,但完完全全係小朋友畫既,好過為一張唔係出自自己小朋友手筆既靚畫而高興。

PeonyComing    發表於 12-7-22 17:02

佢果度有個大玻璃窗可以比家長睇住小朋友上堂,亦都可以睇到小朋友做緊D咩,同埋如果係代筆相信家長應該睇得出的!

我個囡JOIN O左成半年, 又冇話好又冇話唔鍾意, 所以唔知繼唔繼續好

有冇學過博藝堂呢?
‹ 上一主題|下一主題