用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 跑馬地聖保祿天主教叩門面試
go

跑馬地聖保祿天主教叩門面試 [複製鏈接]

各位媽咪今日in.成點呀?我女女一般咋今日個個睇嚟都好Smart,
我女女睇怕都要讀私校啦

0    0    0    0

阿女都見得差,唔敢答,一係勁細聲,好鬼緊張,呢間自行同甲一既學校可以拜拜了
歡迎光臨澄澄部落

今日女女面試有進步,肯同老師對答,中數常都表現得好好,係除咗英文(佢驚)我知佢盡咗力,無論今日面試結果係點,我都好滿意佢嘅表現

引用:阿女都見得差,唔敢答,一係勁細聲,好鬼緊

原帖由 aquarius721 於 12-06-16 發表
阿女都見得差,唔敢答,一係勁細聲,好鬼緊張,呢間自行同甲一既學校可以拜拜了 ...
自行同甲一你都對佢從一而終,㨂你都唔揀我啦!我係放乙二傢!輪牌面,你誠意分多好多,所以勝算比我高

回覆:跑馬地聖保祿天主教叩門面試

唔知叩門位有幾多個呢你哋估會幾時call 人呢?

今日好多人in,我先同老公講疊埋心水要買書同做校服了
歡迎光臨澄澄部落

請問幾時有通知呀?老師好似冇提過?

會唔會下星期.....不過唔知電話通知定寄信呢?

我打去問過幾時出result!佢哋話會有2nd interview,會電話通知

唔知最遲幾時,我唔想無限期等,
我愛BB

希望星期一call 啦!我估Sec. In 會下星期閒日㖭!因下星期六公眾假期(端午節)

Anyone has been called for second interview?

你收到?我仲未有呀!女女數學不䄛差啲,再加上緊張,interview 時有啲答錯!睇怕sec. in 都難有攞

no ar, i am waiting too! My daughter don't know how to read or write a few chinese words too, others seems ok. But we forgot to push the chair back^^

拍櫈好閒啫!最重要小朋友表現!不過,中英數,我見上嚟回應嘅媽咪都認為自己小朋友都會有一科係弱少少嘅,不過,我覚得好正常啫!好似我噤由細到大最弱係Math.
補咗習,會考都係攞隻 E咋我諗我個女似我

呢間叩門考乜野架?我本來都想叩,但今年派位咁差,所以都係去私校,留返D位俾派左更差學校嘅小朋友,最緊要係自己同小朋友唔駛咁辛苦!
‹ 上一主題|下一主題