用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 有冇朋友係協康做顱骶骨, 可以入來解答我的疑問! ...
go

有冇朋友係協康做顱骶骨, 可以入來解答我的疑問! [複製鏈接]

睇到有媽媽帶小朋友去協康找鮑姑娘做顱骶骨, 我就打電話問, 但職員話顱骶骨=健腦操, 我再搵鮑姑鋃, 怇覆我佢係做健腦操, 係健腦操入面有需要可能先會做小小顱骶骨.....................

咁有做開協康顱骶骨係邊個做?
   0    0    0    0

你直接打到去協康會問
我之前打去問過,回覆現在係得一位姑娘做顱骶骨,我無問係邊個
但講明有排排
想排得話,係填物理治療張表格,要寫明做顱骶骨,fax or e-mail

回復 apple~y 的帖子

唔該你呀, 我己經打灬問過, 但佢灺冇話有顱骶骨做, 只係話鮑姑娘係做健腦操, 所以才上來問問

係呢咁我應該去那裏找醫生做顱骶骨, 坊間的我又不敢試, 不知誰是專業

係呀0甘奇怪明明我上個月中打去唔係0甘講
你可以上yahoo打顱骶骨治療,0甘就會搵到做顱骶骨機構
我小朋友剛開始做,仲未知好唔好,所以唔介紹啦,不過治療師都好細心解釋
仲有呢度都有人討論銅鑼灣那間做顱骶骨你可以看看當作參考
http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1

apple~y 的帖子

你問協康總會嗎?
我直頭打去鮑姑娘間分會問,後來ms鮑覆我架。。我先覺得奇怪

‹ 上一主題|下一主題