用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 路德會聖馬太學校(秀茂坪) Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區
樓主: josejandy
go

Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區   [複製鏈接]

回覆:Net 48 2012年9月入路德會 ...

有無不經學校買校服?

Jayson was born in Apr2006
Jeremy was born in Apr2008

回復 josejandy 的帖子

我經學校買, 諗住一次過唔洗煩, 而且d質地都ok, 我訂了2條校裙, 2套運動服, 一件冷背心, 一件長袖冷衫, total: 650, 如你未訂, 可以去出面格下價先。

引用:回復+josejandy+的帖子 我經學校買,+諗住

原帖由 hlwoo 於 12-06-11 發表
回復 josejandy 的帖子

我經學校買, 諗住一次過唔洗煩, 而且d質地都ok, 我訂了2條校裙, 2套運動服, 一件冷 ...
我留左各一套,比住 $50 訂 .... 我囡全部 size 30

回覆:chickenwing2006 的帖子

josejandy 發表於 12-6-10 13:16
有無不經學校買校服?
除左冷背心外, 已經買齊
[size=large]晞晞BB :hammer:

ccc902 發表於 12-6-11 11:39
想問一下,你第一輪收左,係幾分收的、有信養分嗎?15分第一輪考聖馬太有冇機會收阿,想問面試難嗎?謝謝

...
你睇左d 資料先

http://www.chsc.hk/psp/psp_content5.php?lang_id=2

[size=large]晞晞BB :hammer:

引用:想問一下,你第一輪收左,係幾分收的、有信

原帖由 ccc902 於 12-06-11 發表
想問一下,你第一輪收左,係幾分收的、有信養分嗎?15分第一輪考聖馬太有冇機會收阿,想問面試難嗎?謝謝

...
我廿分入,首名 + 適齡另外信仰 = 20

回覆:ccc902 的帖子

15分,好渺茫

回覆:josejandy 的帖子

仲想揾有無平點正點,睇黎都係不好煩了!

回覆:Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區

大家好,我係old lady's 都係自行入左阿太既,黎緊小女讀1c班

請問知唔知有冇保母車到德福,校車只經淘大

ccc902 發表於 12-6-11 21:16
第一輪15分好渺茫,咁咪一定要參加大抽奬靠運氣😰

15分, 自行一定唔洗諗, 但你真係中意聖馬太的話, 自行都要揀佢, 係為叩門鋪路, 我同你的情況一樣, 自行15分唔收, 大抽獎甲乙都揀佢第一, 好彩抽中左, 就唔洗煩叩門。

引用:請問知唔知有冇保母車到德福,校車只經淘大

原帖由 maymayin 於 12-06-12 發表
請問知唔知有冇保母車到德福,校車只經淘大
你有冇問校車公司,因為我住果度都冇寫但我註冊果日問佢,佢話有

maymayin 發表於 12-6-12 01:06
大家好,我係old lady's 都係自行入左阿太既,黎緊小女讀1c班

Nice to meet u! 我女女係1B班的同學仔!

好邪,reply 左 2-3 次,睇唔到甘既

我相信全部揀他第一,入的機會都超大,叩門應能包底入!

回覆:maymayin 的帖子

你好,我仔係1D,仲未有人同班,嗚。
old girl , 咁以前係咪好谷架

引用:你好,我仔係1D,仲未有人同班,嗚。 old+gi

原帖由 josejandy 於 12-06-12 發表
你好,我仔係1D,仲未有人同班,嗚。
old girl , 咁以前係咪好谷架
我聽其他畢業既小朋友講係好谷 wor

引用:Quote:原帖由+maymayin+於+12-06-12+發表請

原帖由 hoikiuma 於 12-06-12 發表
你有冇問校車公司,因為我住果度都冇寫但我註冊果日問佢,佢話有
我問左校車佢話唔經

‹ 上一主題|下一主題