用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 路德會聖馬太學校(秀茂坪) Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區
樓主: josejandy
go

Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區   [複製鏈接]

大家好呀, 我個女係 1B 叫祉澄呀, 見到咁多 P1 的人真好, 要多多上來交流下先!

Hi 各位媽咪我囡囡都係讀緊聖馬太一年級. 話咁快明天就測驗啦..

引用:大家好呀,+我個女係+1B+叫祉澄呀,+見到咁多

原帖由 SmallJune 於 12-10-06 發表
大家好呀, 我個女係 1B 叫祉澄呀, 見到咁多 P1 的人真好, 要多多上來交流下先! ...
Hi,我個仔同你個女係同班同學,佢叫浚晞

[size=large]晞晞BB :hammer:

點解我睇唔到最新的留言

Hi 浚晞 媽咪, 當我click "只看該作者" 終於睇到你的 msg. 都唔知點解, 咁我地之後可以交留下啦..hehe

引用:大家好呀,+我個女係+1B+叫祉澄呀,+見到咁多

原帖由 SmallJune 於 12-10-06 發表
大家好呀, 我個女係 1B 叫祉澄呀, 見到咁多 P1 的人真好, 要多多上來交流下先! ...
你好你好,歡迎你加入

浚晞媽咪, 你知唔知佢地係咪真係下星期三才黙英文?

SmallJune 發表於 12-10-16 17:06
浚晞媽咪, 你知唔知佢地係咪真係下星期三才黙英文?
yes!!!! English Dictation on next Wed
[size=large]晞晞BB :hammer:

咁都好d ...澄澄未溫好

Hi chickenwing2006 , 你囡囡讀咩班呀?

引用:Hi+chickenwing2006+,+你囡囡讀咩班呀?

原帖由 SmallJune 於 12-10-19 發表
Hi chickenwing2006 , 你囡囡讀咩班呀?
我囡 1c 叫 hebe 呀,星期四早上有冇番學校呀?有朗誦呀 .....

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆:Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區

1 d class 表演

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

oh...朗誦...係幾點舉行ka ..冇聽囡囡講過..

Hi SmallJune, 我女都係1B, 叫曉嵐, 唔知你囡囡有冇曾經講起我女的名字呢? 大家多多交流!

曉嵐媽咪, 等我今晚問下澄澄sin

引用:oh...朗誦...係幾點舉行ka+..冇聽囡囡講過.

原帖由 SmallJune 於 12-10-22 發表
oh...朗誦...係幾點舉行ka ..冇聽囡囡講過..
Every Thursday 0730-0800 , 家長可以入去聽同睇架

但朗誦的小朋友...係全陪都係一年級...我問囡囡...佢好似咩都唔知...haha

今日去秋季旅行 loo..澄澄...真的雀躍到一早叫我幫佢預備旅行的食物用品...

回覆:Net 48 2012年9月入路德會 ...

今日是最後一日測驗,加油呀

Jayson was born in Apr2006
Jeremy was born in Apr2008

阿囡最開心係...測驗後可以早放...HOHO
‹ 上一主題|下一主題