用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 路德會聖馬太學校(秀茂坪) Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區
樓主: josejandy
go

Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區   [複製鏈接]

大家會否參加暑期班?

Jayson was born in Apr2006
Jeremy was born in Apr2008

引用:大家會否參加暑期班?

原帖由 josejandy 於 12-06-04 發表
大家會否參加暑期班?
會呀

學校網頁冇寫要帶咩去註冊, 但我見好多小學的註冊list都有以下o既野, 我會帶定先:
1) 小一註冊証
2) 出世紙正副本
3) 近照
4) 回郵信封

如果有暑期班, 我都會join, 比佢適應下小學生活、熟習一下學園

我係1D班,無得同班添!

引用:我路過,+阿女依家只係k1,+但因為有25分,+將

原帖由 悠揚 於 12-06-04 發表
我路過, 阿女依家只係k1, 但因為有25分, 將來自行都會揀聖馬太, 打定招呼, 哈哈. ...
Hi hi ..... Nice to meet u 呀 !!

悠揚  唔好意思, 見你幅相好熟面口, 原來是tt校友呀, 我女係小師妹, hehe  發表於 12-6-5 11:44
悠揚  希望你地既討論唔好停, 我好想知多d間學校既情況.  發表於 12-6-5 11:42

引用:我係1D班,無得同班添!

原帖由 josejandy 於 12-06-05 發表
我係1D班,無得同班添!
甘我地即係打散哂 1b, 1c, 1d 甘 lor

引用:大家會否參加暑期班?

原帖由 josejandy 於 12-06-04 發表
大家會否參加暑期班?
我打算 mon to sat 08:15 to 13:00 上哂甘多,比我囡習慣下

chickenwing2006 發表於 12-6-5 11:26
我打算 mon to sat 08:15 to 13:00 上哂甘多,比我囡習慣下
我一早幫阿仔向樓下 ymca 報晒, 依家只可以報一, 三, 五早上
[size=large]晞晞BB :hammer:

到!!!!!!點解你哋咁快知邊班既?我一陣都去註冊,其實我都好擔心個慢世魔王受唔到咁谷

係喎!!! 13號有小一家長會, 大家會唔會到呢
[size=large]晞晞BB :hammer:

引用:係喎!!!+13號有小一家長會,+大家會唔會到呢

原帖由 heiheikwok 於 12-06-05 發表
係喎!!! 13號有小一家長會, 大家會唔會到呢

引用:到!!!!!!點解你哋咁快知邊班既?我一

原帖由 小魔童 於 12-06-05 發表
到!!!!!!點解你哋咁快知邊班既?我一陣都去註冊,其實我都好擔心個慢世魔王受唔到咁谷 ...
Welcome to join us

回復 hoikiuma 的帖子

K3開始

不知是咪一起上暑期班呢!我淨係報左兩個外籍英文班和小食班

有人去咗註冊未?要帶D咩架?我一陣都出門喇!

只是註冊正,支票,無lu

小魔童  你講少咗一樣,出世紙副本  發表於 12-6-5 18:51

引用:只是註冊正,支票,無lu

原帖由 josejandy 於 12-06-05 發表
只是註冊正,支票,無lu
今天是否一定要交 $1260 & $232

我今日完成左註冊, 只係需要帶註冊証、錢/支票。去到會填form, 之後書記會講比你知小朋友assign左邊班, 同埋講一講重要的日子。

我女女係1B班, 請問邊位同班呢?

6月13的家長會, 我都會到。

我訂了書($1230), 夏天/冬天校服(各$50訂), 應該都會坐校車, 學校的summer course可以在家長會交form。

一個下午,變哂嘅,又話要星期四前報暑期班?

引用:我今日完成左註冊,+只係需要帶註冊証、錢/

原帖由 hlwoo 於 12-06-05 發表
我今日完成左註冊, 只係需要帶註冊証、錢/支票。去到會填form, 之後書記會講比你知小朋友assign左邊班, 同 ...
Yeah , thank u very much !!!

我天日先去註冊呀

‹ 上一主題|下一主題