用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 柏斯PG
go

柏斯PG [複製鏈接]

間柏斯真係不知所謂, 病咗都無得補堂, 問佢錦發緊燒的BB係咪都照比上堂, 居然答話係喔, 真係唔知呢間嘢咩心態, 學費又唔係便真係氣C氣C!! 其他MAMA要報柏斯前要留意呢個問題
   0    0    0    0

一班有幾多人上架 ? 咁老師教成點 ?  
發緊燒都照上堂 好辛苦喎

無上過我比不到什麼評論,但單從收費而言,我個人認為栢C同通L的PG收費係偏貴

其實單就補堂方面講, 出面好多地方一班上的都係無得補個喎, 王仁曼又係咁, british council都係咁....有d班就連8號風球同黑雨都無得補...囧

都明的, 不過應該係報名前講啊嘛, 依家係1歲唱遊班喔

我都上過一期,補堂方面我冇意見,但遇到嘅老師唔太好,上得好悶 -_-!
如果其他家長將會參加,最好先打聽邊位導師比較好。一次過俾幾個月。。。我地悶到下期唔參加。

我地上左一期"一歲班",就無再上。因為我覺得太單元,我個仔悶到堂堂都周圍走 / 瞓地下無聲抗議。反而現在上幼潛,仔仔會好專心咁聽老師說話,大部分遊戲都會投入去玩。

我剛報咗鑽石山2歲班,報名時有講明不設補堂,但打風有得補

回覆:柏斯PG

冇得補堂係可以理解,因為班班開課既時間唔同,所以唔會有一班係教緊自已班教緊既野,除非你去第二個center啦!

‹ 上一主題|下一主題