用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 又一城學溜冰
go

又一城學溜冰 [複製鏈接]

我個仔5歲, 想暑假學半私人班 (2-3人一班)包租鞋

http://www.glacier.com.hk/chinese/school/school_index.html

$775-5堂

30MIN 一堂

可以星期1, 2  晚上 6:00

有興趣可PM ~
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

閣下如須組班,請提供尚欠人數,以供會員參考。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

尚欠1-2人

暑假半私人班的收費係$850,我有興趣請PM我

回復 yee2005 的帖子

係咪又一城??已pm~

回覆:蜜蜂仔 的帖子

I am interested.  Please pm.

回復 蜜蜂仔 的帖子

I am interested at Monday class! pls pm me the info. Thx

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,切勿在版面留下 "please pm me" 或 "please check pm" 等留言。

如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

有興趣,plz pm

醒目開學勳章 王國長老

早前已作出提醒勿在版面上留下非可讀性留言,提醒後仍有發現,現將會主題關上。

版主
Miriam

‹ 上一主題|下一主題