用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 2012-2013禮賢小一EK大召集
go

2012-2013禮賢小一EK大召集 [複製鏈接]

Just want to say hello to all 2012-2013 P.1 parents there.  

0    0    0    0
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

回覆:FionaBB 的帖子

Do you krs kindergarten?

回覆:yannesmom 的帖子

No

我都決定左讀禮賢,想快d識下朋友仔,係女女
穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)

引用:我都決定左讀禮賢,想快d識下朋友仔,係女

原帖由 water55 於 12-06-02 發表
我都決定左讀禮賢,想快d識下朋友仔,係女女
Hi.我地都想識下d同學仔。我囝囝叫Howard. 你囡囡叫什麼名字?

我女女係穎穎,unique!  8/6  2:00去禮賢
穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)

引用:我女女係穎穎,unique!++8/6++2:00去禮賢

原帖由 water55 於 12-06-02 發表
我女女係穎穎,unique!  8/6  2:00去禮賢
係喔!到時識下d同學仔!

HELLO,  我仔仔叫anders, 外來生, 多多指教呀!!

引用:HELLO,++我仔仔叫anders,+外來生,+多多指教

原帖由 bb623623 於 12-06-04 發表
HELLO,  我仔仔叫anders, 外來生, 多多指教呀!!
你地6月8日會否帶埋小朋友去禮賢註冊。
我考慮梗6月買鞋,還是8月才買

我打算帶埋阿囝去註冊,睇下會否識到d同學仔。

你會帶anders嗎?

Hello Fiona

8/6唔會帶仔去la, 因阿仔番全日學, 我唸住1/8日先帶佢去, 順手買鞋, 書和做校服, 希望第時我地分到同一班, 大家有照應la!!

引用:Hello+Fiona8/6唔會帶仔去la,+因阿仔番全日

原帖由 bb623623 於 12-06-04 發表
Hello Fiona

8/6唔會帶仔去la, 因阿仔番全日學, 我唸住1/8日先帶佢去, 順手買鞋, 書和做校服, 希望第時我 ...
到時互相照應

hello, 我仔仔叫謙謙, 好高興認識你地, 我地互相支持!!!

引用:hello,+我仔仔叫謙謙,+好高興認識你地,+我

原帖由 audreyk 於 12-06-04 發表
hello, 我仔仔叫謙謙, 好高興認識你地, 我地互相支持!!!
歡迎!好開心在這裡見到愈來愈多人報到。

yes, 我地早d互相識定, 上到小學大家可以互相幫忙呀!!

我仔學校得佢一個讀禮賢, 好驚佢到時會好寂寞, 你地有冇同子一齊讀呀???

Hello! 大家好! 我的囡囡現在讀啟思小學附屬幼稚園, 她班中都只得她

一個讀禮賢. 囡囡都有啟思小學的offer, 但是學費太貴了, 我們應該會放棄!

希望日後大家互相幫助!  

報到報到!!!!!
我個女叫JENNY

引用:Hello!+大家好!+我的囡囡現在讀啟思小學附

原帖由 lillianjap 於 12-06-05 發表
Hello! 大家好! 我的囡囡現在讀啟思小學附屬幼稚園, 她班中都只得她

一個讀禮賢. 囡囡都有啟思小學的offer ...
Hello!  

引用:報到報到!!!!!我個女叫JENNY+

原帖由 jolan 於 12-06-05 發表
報到報到!!!!!
我個女叫JENNY
Hello!! Jenny!

引用:yes,+我地早d互相識定,+上到小學大家可以互

原帖由 bb623623 於 12-06-05 發表
yes, 我地早d互相識定, 上到小學大家可以互相幫忙呀!!

我仔學校得佢一個讀禮賢, 好驚佢到時會好寂寞, 你地 ...
唔緊要喇!小朋友好快就互相認識的了,不用擔心。

hi,我仔叫Ian
‹ 上一主題|下一主題