用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 12-13年度12網女生統一派位排名統計
go

12-13年度12網女生統一派位排名統計 [複製鏈接]

1.MPS 2.St.Paul Cath. 3.St.Frances
各位12網媽咪,你地又點排位?下星期放榜啦!好緊張呀

cherry_bb  有私校BACKUP 咁放OK  發表於 12-5-29 23:59
pooh仔  嘩! 你咁排都好博喎. 你有私校在手?
如不, 第一唔得都唔知碌去邊喎?!
今年我唔咁將st paul 放第二呀, 因20分都要抽呀!  發表於 12-5-29 22:40
   0    0    0    0

回覆:12-13年度12網女生統一派位排名統計

Plz share

如果mps唔入, 你放的2. 及 3. 都相信好渺茫. 因為人地把st paul 及sfs 放第一都比晒佢地. 呢個陣, 2-3年前仲可行, 但其實st paul 及sfs 只是其中一個可搏第2位, 第三位已經要好保持之學校了! st paul 及sfs放第三等於放棄了.  

其實搏mps的, 都唔置在入唔入倒第二三位了. 可能已有convent在手之類.  

我都係12區, 不過囡囡下年至抽, 我都想知道今年平均結果, 我就會放st paul第一, 第二或三都係可能寶血, 軒小下午, 聖雅各. 仲會自己考埋私小添, 諗起都煩!

我諗12區唔放MARYMOUNT第一, 放ST PAUL OR ST FRANCIS 都好大機會下?

‹ 上一主題|下一主題