用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 其實Victoria 2-day PN有咩唔好呢?
樓主: 菠蘿媽媽
go

其實Victoria 2-day PN有咩唔好呢? [複製鏈接]

菠蘿媽媽 發表於 12-5-25 05:57
我冇報York, 不過就有迦南+PM offer. 因為維記比較就近所以揀佢!希望你都快d作到決定啦!

...

其實我真係好喜歡York個campus, 但維記不單幼稚園搞得好, 小學都口碑好, 但中學就麻麻. 最好就係返維記兩日, 另外York俾我個仔返三日 ( 當然俾full tuition啦 ).

super1984 發表於 12-5-25 15:18
其實我真係好喜歡York個campus, 但維記不單幼稚園搞得好, 小學都口碑好, 但中學就麻麻. 最好就係返維記兩 ...

如果K1冇更好嘅學校收, 我都打算一路直上維記小學 (唔知難唔難考), 不過學費真係好貴!

引用:Quote:super1984+發表於+12-5-25+15:18+其

原帖由 菠蘿媽媽 於 12-05-25 發表
如果K1冇更好嘅學校收, 我都打算一路直上維記小學 (唔知難唔難考), 不過學費真係好貴! ...
其實我本人覺得返2/3日同返5日不要太大分別。至於維記小學係行IB,所以我諗HMT 會好啲,不過而家都多了唔少不是維幼的學生考,所以都難了。

維記學費係比較貴

sarubuta 發表於 12-5-24 18:28
咪喺victoria 囉!您想問乜?

唔好意思, 我誤會左, 我原係想問P1 係邊 !

引用:Quote:sarubuta+發表於+12-5-24+18:28+咪喺

原帖由 chrischo2002 於 12-05-28 發表
唔好意思, 我誤會左, 我原係想問P1 係邊 !
Victoria 小學在南區

‹ 上一主題|下一主題