用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2012/2013 ST. JOHANNES N1 一齊傾下吖~~
樓主: Cheungcc728
go

2012/2013 ST. JOHANNES N1 一齊傾下吖~~ [複製鏈接]

茶點時間飲,我自已比一包細版維他奶帶返學校。

回覆:2012/2013 ST. JOHANNES N1 一齊傾下吖~~

想問男仔恤衫點解有3種顏色?顏色是否自己選擇?

QQ1125 的帖子

我今日寄返張牛奶form 返去學校
其實仲有好多問題。。。緊張過自己開學

男仔恤衫顏色任選,女仔條裙都係自己選顏色。

其他Form 係14/7註冊日先交,定牛奶form 唔洗咁早交。

引用:男仔恤衫顏色任選,女仔條裙都係自己選顏色

原帖由 QQ1125 於 12-06-19 發表
男仔恤衫顏色任選,女仔條裙都係自己選顏色。
Thank you!

回覆:2012/2013 ST. JOHANNES N1 一齊傾下吖~~

乜唔係得PE衫咩?有校服裙?邊度有得睇?

PN class只有運動服,K1先有恤衫同運動服

回覆:QQ1125 的帖子

我哋PN係8月4號先註冊,牛奶form我哋要喺7月14號前交,其他form就8月4號註冊日先交。

QQ1125 發表於 12-6-19 20:27
1.地區唔同收費唔同,有校車公司電話你可以查詢一下,荃灣去九龍塘$1050。
2.唔一定要order,你可以自己帶 ...

hi,我想問
$4950 交幾多期? 同埋學校收唔收細仔?
同埋有無其他雜費? 留位費幾多?

THX!

PN class $4950 X 12 months
包雜費及茶點
上年留位費$660, 今年比$4950學費支票作留位費。
有收細仔,今年多咗人報唔知喇!

引用:我既小朋友+++黎緊9月會入讀+ST.+JOHANNES+

原帖由 Cheungcc728 於 12-05-19 發表
我既小朋友   黎緊9月會入讀 ST. JOHANNES N1 (PM)      有無家長可以分享下?
我問過學校    8月4日有家長 ...
已收了我女女,12月出世的,但果輪生bb,忘記交留位費!

hi,anyone know when will be the first day of school start please?

今年好似15/8 开学,

回覆:cathy0517 的帖子

2012~2013 PN school fee is $4,950 x 11 months. School starts from 1st Sept which is on Saturday. Parents can attend the class that day.

‹ 上一主題|下一主題