用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園 (九龍塘) 畢業禮你地個位如何?? 我唔太明點解會俾到山頂位last果 ...
go

畢業禮你地個位如何?? 我唔太明點解會俾到山頂位last果行我

請問你地畢業禮d飛坐邊?
小朋友表演就排山卡拉位, 都預左小朋友無特別技能!!
小朋友影相又係排得好後, 我當你排高度, 無辦法!!
好啦, 家長個位啦, 九龍塘d座位已經差, 係2側!!
無諗過我地上到上山頂位!!  last 果行, 真係唔明學校點分配!!!
唔知佢點分, 好嬲!!!

請問你係咩段咩行呀, 你上網 checl 咗伊館個 seat plan?

http://www.lcsd.gov.hk/CE/Entertainment/Ticket/seats/QES(3-side%20End-Stage)%20-A4August08.pdf
你自己睇下自己咩位,
家長會話九龍塘坐3區&6區
我就係3區LAST山頂位, 個位已經側邊, 仲要咁後
又話每個家長有2個位係好D的位, 多過2張就另外的係其他後面/位置麻麻的位!!    唔知佢咩準則!!!

我都係 3 段, 不過又未至於山頂咁高, 同一班有個小朋友係2 段 e 行, 佢都前我好多啦, 我諗可能真係 random 啩.

回覆:畢業禮你地個位如何?? 我唔太明點解會俾到山頂位last果行我

請問有無票多呢?我還欠一張!