用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 2012/13 YORK PN 大召集
樓主: km_chung
go

2012/13 YORK PN 大召集 [複製鏈接]

回覆:2012/13 YORK PN 大召集

我住TKO,囡囡返PN PM諗住婆婆工人帶返學,放學搭校車。但2歲人仔搭校車真的不怕嗎?

briefing話有試搭車日

有冇人會參加試搭?我打算俾仔仔搭雙程,他是細B,真令人擔心!

回覆:km_chung 的帖子

我會試撘,亦會搭雙程

我會試搭+搭雙程

而家開始好擔心,驚囡囡要同時適應自己搭校車同返學,唔知要喊幾耐,囡囡慢熱又硬頸,真係可以喊足上堂果三個鐘!最衰自己請唔到假同佢返學前果12日PG, 如果唔係應該好好多><

回覆:mrschiang 的帖子

我都冇返7月的pg,都好驚佢搭校車!

各位, 女女將會返PN的AM Class, 好高興認識大家!

你們有冇join fb York 個group? 得閒可以入去傾下偈!

Hi, 我會join試撘,亦會搭雙程,不過仔仔係pm班,唔知有冇同學仔係度?

我有join fb個group架,大家一齊傾下偈

引用:Hi,+我會join試撘,亦會搭雙程,不過仔仔係p

原帖由 kartimmi 於 12-04-30 發表
Hi, 我會join試撘,亦會搭雙程,不過仔仔係pm班,唔知有冇同學仔係度?

我有join fb個group架,大家一齊傾 ...
hi,我囡都係讀PN pm。

引用:Hi,+我會join試撘,亦會搭雙程,不過仔仔係p

原帖由 kartimmi 於 12-04-30 發表

我有join fb個group架,大家一齊傾 ...
請問fb個group係邊度搵到?

回覆:salad妹妹 的帖子

你可以係fb search "York English & Chinese Kindergarten"

引用:你可以係fb+search+"York+English+&+Chines

原帖由 fatfatmon 於 12-05-01 發表
你可以係fb search "York English & Chinese Kindergarten"
Thanks

搵到啦!但係咪冇2012 PN 個group 係入面呀?

請問PN國際班是否只有一班?是否由外籍老師做班主任?

我女兒是09年12月出生的,本來考K1,但York offer 她讀PN的國際班 am 班。你們的孩子多大呢?有沒有像我女兒這麼大的?

我send咗request去fb York個group, 我想問通常幾耐會accept架? 因為我都send咗幾日都未有accept.

回復 Jenjo 的帖子

二手York約克幼稚園(PN2) 2歲學前班 男童校服全套,
1. 夏季校服全套:校服, 體育服, 白色外套
2. 冬季校服全套 : 校褸, 恤衫, 長衭, 體育服, 體育外套, 黑色羊毛外套
3.
其他 : 書包(其中2粒裝飾用butten鬆掉, 小食袋, 杯, 碟, 毛巾盒

可拆售.  若有興趣, e-mail [email protected]

回復 ta__ta 的帖子

二手York約克幼稚園(PN2) 2歲學前班
男童校服全套,

1. 夏季校服全套:校服, 體育服, 白色外套
2. 冬季校服全套 : 校褸, 恤衫, 長衭, 體育服, 體育外套, 黑色羊毛外套
3. 其他 : 書包(其中2粒裝飾用butten鬆掉, 小食袋, , , 毛巾盒
可拆售.  若有興趣, e-mail [email protected]

回復 km_chung 的帖子

My daughter is a small b too. The school has asked her to start school after her birthday. So she won't start in August like everyone else. Is that the same for other small Bs?

回復 standford 的帖子

My son will start school in Nov. And you?
‹ 上一主題|下一主題