用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 朗思國際幼稚園(九龍塘) 九龍塘 朗思 全新N1 校服 +書包 ($250) 深綠色 ...
go

九龍塘 朗思 全新N1 校服 +書包 ($250) 深綠色 [複製鏈接]

九龍塘   朗思 N1 校服 +書包

夏季校服 2 套   Size 22
書包

有興趣就留pm, thanks.

1    0    0    0

回覆:hobby 的帖子

是深綠色22碼

你轉左校所以唔要?

回復 VeryB 的帖子

我囡囡冇讀到think, 我copy返之前的留言俾你參考:

去年因校舍未有牌, 而且think 之前答應有校車, 之後又話我囡囡係pm, 學校校車接唔到, 要坐街車, 俾留位費時又話可以寫信轉全日班, 但原來pn得am/pm, 覺得學校唔老實 ... 所以冇讀, 我哋原本想讀think多啲, 因為知道係happy school, 又學到嘢, 不過 ... 已經係以前的事, 學校老師好好的

多謝你的REPLY.  未有牌都收學生好似過份左少少 ... ... 我個女有呢間既PM OFFER, 又有CANNAN KLN 同方方 OFFER ... 諗緊會唔會因為學校既行政問題而放棄THINK ... 簡CANNAN AM CLASS ... 煩惱中 ...

你校服都買埋都趕到轉其他學校, 都算好好彩.  最後如果我地決定讀THINK, 就買你套校服.  

回復 VeryB 的帖子

謝謝你, 如果買, 記得問返學校著什麼顏色校服

我哋最後讀咗方方, 學校正正常常, 冇咩特別, 囡囡都學到好多嘢

其實有朋友讀think, 同我囡囡同一年, 不過佢係ftm, 可以自己接送, 佢話think 都好好, 佢覺得啱活潑啲的小朋友讀, 好似都幾多互動時間
‹ 上一主題|下一主題