用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 香港基督教服務處幼兒潛能課程
樓主: Mrs.Luckycat
go

香港基督教服務處幼兒潛能課程   [複製鏈接]

回覆:keio 的帖子

我又係上左3期梁姨姨的班,她真係超正,超professional 又超有愛心和耐性。

唔知我地有冇試過同一班?
我join又係TST, 不過係weekend。

我囝囝之前有感統問題,係梁姨姨發現先,佢教我同老公點改善囝囝克服呢樣野,宜家冇問題啦!

不過梁姨姨唔教大囝,所以三期之後唔再報。

回覆:香港基督教服務處幼兒潛能課程

我之前都係返TST, Sunday 班
唔知有冇同過班呢?

can u pm me???

Can you PM me please..........thanks.^^

我囡囡之前都係梁姨姨教, 佢好好, 比好多意見我地D , 開頭唔係咁鐘意佢唱歌, 但後來發現亞囡好鐘意聽, 我每次唱佢都好開心.  之後仲好後悔冇報到第2期添, 後尾返CPDA課程差不多但幼潛果邊D導師經驗多好多.

我都想要D資料, 可否PM我。謝謝!

回復 HauMiranda 的帖子

Hi HauMiranda, could you pls PM me as well? im interested. thanks!

噢,,又miss左一期..

引用:我囡囡之前都係梁姨姨教,+佢好好,+比好多意

原帖由 LV23A 於 12-04-25 發表
我囡囡之前都係梁姨姨教, 佢好好, 比好多意見我地D , 開頭唔係咁鐘意佢唱歌, 但後來發現亞囡好鐘意聽, 我每 ...
嘻嘻,我就好中意梁姨姨唱歌。
只要一唱,囝囝就會乖乖就範。
我好like梁姨姨,佢好瞭解小朋友,佢會用欣賞讚賞教小朋友,有時仲會幫小朋友克服心理既障礙,如果覚得唔適當都唔會梗硬迫小朋友,仲可以對所有小朋友都一眼關七。

haha!  我開頭都唔鐘意佢唱歌, 好似唔多好聽, 但後來就好鐘意, 仲好鐘意同囡囡在家唱(當然得我唱, 囡囡唔識唱啦)

You can find the information through the following link:

http://hkcschild.edu.hk/pec/activity_list.php

好開心抽到了,七月中上堂

我10月個期抽唔到基教幼潛班(突然轉制,比舊生優先抽簽,我是新生籌號排頭幾十都無用,因舊生籌號已去到三百幾!好失望!

但近來經朋友介紹,知道有位超有經驗的親子遊戲導師向出面有開幼潛班,個姨姨好有愛心好有經驗(向某大機構做左好多年),連幼稚園老師見過佢開組都大讚!

最好的有得試堂,先比一堂$,再決定報唔報!九月尾開始有得試,我同BB已報左,
有興趣我可PM資料比大家

HIHI averylo
COULD you pls PM me your playgroup info too?

回復 kbac 的帖子

pm you already. pls check whether you can read the file. thanks

回復 acepno 的帖子

pm already. pls tell me wether you can read the file. I am not sure whether i upload the file successfully. thank

回復 oxmoxbaby 的帖子

pm la. pls check. I upload the file to my album. can you read it?

‹ 上一主題|下一主題