用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 又一城溜冰星期日上午11時半
go

又一城溜冰星期日上午11時半 [複製鏈接]

因為個partner轉左去第二班, 所以想搵個未學過既3-4歲既小朋友join半私人班,$850(5堂) 如果有興趣,可以4月15日開始
   0    0    0    0

Hello!我有興趣呀, 小朋友3.5歲從未學過, 要買鞋嗎, 還有什麼特別收費的呢?
每堂時間如何?

我個女都係三歲半唔使買鞋, 費用包埋租鞋架啦, 冇其他收費架啦, 時間係11:30-12:00, 如果你有興趣, 可以下星期日(15號)開始嗎

回覆:chichibb 的帖子

有興趣!你個小朋友有冇玩過?我小朋友試都未試過o唔ok?

Interested.  My son had 8 lessons at Elements already.  We just want to change to private group at Festival Walk.  Please pm.

我個小朋友喺megabox上過5堂但都唔識行, 呢個教練上左兩堂已經可以自己行, 所以我覺得好ok, 如果你地有興趣請pm電話比我, 我以先後次序再聯絡大家, 留意第一堂係15號開始架啦

回覆:chichibb 的帖子

已pm

唔好意思, 我路過的, 如果又一城星期六以下時間有無人有興趣? 我小朋友3歲
12pm 高級教練 $850/5堂 或
9pm   普通教練$800/5堂

回復 Sosiusiu 的帖子

我女4歲多.都未學過.有無小朋友又係想一起上堂?半私人班?最好星期6/日.如平日要暑假7月才可開始.有無小朋友想一起上?

醒目開學勳章

回覆:又一城溜冰星期日上午11時半

我小朋友都未學過的!6月先3歲!我都有興趣!

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,切勿在版面留下 "please pm me" 或 "please check pm" 等留言。

如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題