用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿學校(小學部) 銅鑼灣附近的補習社
go

銅鑼灣附近的補習社 [複製鏈接]

我個囡讀一年級,上學期英文中文都係70分左右,
來緊測驗,同佢溫書,發現佢好多都唔識,
星期四就測啦,點算,
今次實測得唔好,想下個月開始要佢去補習社,
唔知附近有無D好D既補習社?
有無媽媽介紹下?
   1    0    0    0

上星期在銅鑼灣撞到我個女的幼兒園同學,同佢媽咪傾左幾句,佢話佢個女係聖利祿補,幾好,介紹我個女去。我立即去報,上左幾堂,又真係幾好。今日接個女放學,撞到其他同學,八卦甘問左佢地今次測驗的成績,個個都有80幾90分,好勁,我個女得6/70到。希望補左之後,期末考可以追反上去啦!唉~

醒目開學勳章

回覆:kittysmum 的帖子

那麼..
你又知不知有同學補唔掂
巳經

醒目開學勳章

引用:上星期在銅鑼灣撞到我個女的幼兒園同學,同

原帖由 kittysmum 於 12-04-17 發表
上星期在銅鑼灣撞到我個女的幼兒園同學,同佢媽咪傾左幾句,佢話佢個女係聖利祿補,幾好,介紹我個女去。我 ...
那麼你又知不知道有同學補唔掂
巳經轉校了
所以不要太依賴和太放手

我只知道佢愈做愈差

急求: 瑪利曼小學的常用補習社資料

想問問瑪利曼小學 的常用補習 社資料 (補習 社名稱、電話及地址),有沒有銅鑼灣分
店呢? 謝謝大家幫忙!

我囡囡P1 同 P2 test果陣平均3科都只係得 60尾 - 80中, 未試過過90。 不過我無幫佢補, 因為佢衰careless多, 一份卷可以扣10多分係因為粗心大意!! 應該都無得救!
‹ 上一主題|下一主題