用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 徵保母車 自組校巴由港島東區去紅磡ST CAT (下午班)來回接送 ...
go

自組校巴由港島東區去紅磡ST CAT (下午班)來回接送

自組校巴由港島東區去紅磡ST CAT (下午班)來回接送, 有無家長加入。

我有興趣! 家住西灣河!

nate 發表於 12-4-3 12:13
我有興趣! 家住西灣河!

好似好少人住港島區

好似係呀! 唔知4/21註冊日, 可唔可以組成呢?

你有冇join這個fb group 呀? http://www.facebook.com/groups/324804760902228/

nate 發表於 12-4-3 13:57
好似係呀! 唔知4/21註冊日, 可唔可以組成呢?

你有冇join這個fb group 呀? http://www.facebook.com/groups ...

hi 你住西灣河?

回覆:matsushima 的帖子

I also want to join this route.

Hello, yes,家住西灣河,你們最後怎樣帶小朋友番學,我仍在煩惱中,唔知姐姐帶好,定努力再找nanny bus!?

回覆:nate 的帖子

都唔知點搵nanny bus ar? No information for the route from 港島東to Kowloon tong gei?

nate 發表於 12-5-10 13:02
Hello, yes,家住西灣河,你們最後怎樣帶小朋友番學,我仍在煩惱中,唔知姐姐帶好,定努力再找nanny bus!? ...

我頭都大哂, 重未找到呀, 如果姐姐又覺得太遠太危險, 妳最後會點

註冊當日,我地曾經聯絡過一間nanny bus company,當時佢老細報約2千,點知後期再報突然加$300,感覺好似信唔過!現在我和老公嘅options係,1.叫姐姐帶,2.join註冊當日嘅nanny bus company or 3. 我地自組的士團

你地有冇再好啲options呀?

大件事我重未找到保姆車呀

HI 大家好我叫鄧姑娘是保母車,司機你們的校舍在紅磡那裡你們可以聯絡我 Tel:66437236