用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問小西灣衛理中學面試形式?
go

請問小西灣衛理中學面試形式? [複製鏈接]

昨天剛收到小西灣衛理中學面試通知, 有沒有人知道面試形式如何?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

stanleypyk 發表於 12-3-20 13:30
昨天剛收到小西灣衛理中學面試通知, 有沒有人知道面試形式如何?

通知書內已經寫左面試形式.

kianmama 發表於 12-3-21 10:49
通知書內已經寫左面試形式.
想知用英文還是中文對答

回復 kianmama 的帖子

congra. 請問知吾知有多少人有得IN 呢? 呢個星期六就到你, 祝你成功.
你小朋友是不是B1 生呢? 是不是B1中呢?

回復 stanleypyk 的帖子

congra. 請問知吾知有多少人有得IN 呢? 呢個星期六就到你, 祝你成功.
你小朋友是不是B1 生呢? 是不是B1中呢?

醒目開學勳章

kuromima 發表於 12-3-23 09:54

2次呈分試, 因為有一次失手, 所以老師話佢是b2生, 但就唔知2a定2b定2c...
我估佢有得見, 是因為學校方面有睇佢4-5及6年級上學期d成績表.

佢都系話B2生, 不過佢失敗了. 未合符資格, 你小朋友系咪有其他體藝幫助,
又可能, 你果個真B2 , 我那個假B2

kuromima 發表於 12-3-23 09:55

小學老師說是band 2頭, 所以我想 band 2 頭機會較大。

醒目開學勳章

kuromima 發表於 12-3-23 15:12

佢都系話B2生, 不過佢失敗了. 未合符資格, 你小朋友系咪有其他體藝幫助,

我女成績不嬲都唔錯, 係讀精英班, 只是係第2次呈分試失手.
我女冇體藝, 我估學校係睇到佢張成績表, 見佢ok先見佢, 而且佢英文科長期攞A, 我諗呢個都係原因之一.
其實有得見都唔見得會入到, 放鬆D啦!唔好比壓力自己同小朋友.
大家加油!

hello , 有D想8掛吓, 你IN 完之後, 咁知吾知總共IN 多少人呢? 介吾介意講吓呢?

hello , 有D想8掛吓, 你IN 完之後, 咁知吾知總共IN 多少人呢? 介吾介意講吓呢?

醒目開學勳章

kuromima 發表於 12-3-26 12:59

佢好似收43人, 但有幾多人in就唔知道, 因為佢地只in學生.
如果妳想知, 妳試下打去學校問.

吾緊了. 呢次呈分試, 成績大跌... 乜都無望了....><
‹ 上一主題|下一主題