用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 仲未有N 班offer 的 2010 細 B...
go

仲未有N 班offer 的 2010 細 B... [複製鏈接]

唉... 有無媽媽同我一樣呢? 女女係10月細B, 有2間都係waiting list, 有幾間知係細B 就即頭話唔會IN, 要到適齡入學先可以交表再睇下有無位做插班生..  

大家呢個時間會做D咩呢? 會唔會都照交表先?

有朋友就話可以得到7月先再CALL 學校, 到時應該係交書補費, 做校服的時間, 可能會有較多位退番出來..

唉, 真係好心急...
   0    0    0    0

回覆:仲未有N 班offer 的 2010 細 B...

我個女都係2010,10月B。得一間waiting咋!唉!唯有乜表都遞咗先啦。

回覆:仲未有N 班offer 的 2010 細 B...

請問各位,荃灣區/奧運站附近/青衣站附近/九龍站附近,仲有邊間有位?

我囡囡都係10月細B, 有兩間有得IN, 都係WAITING.我諗住玩住PLAYGROUP, 到時開學再"執死雞", 睇有無學位多啦.

tam_BB, 我都係想揾香港線沿線OR 葵青區架, 但都放棄左啦, 要揾D位置再駁車的, 但好多都話: 我地已經有好多小朋友waiting, 你交左form機會係好微...

不過唔交連機會都無.. SO學你話齋係會照交先..

引用:tam_BB,+我都係想揾香港線沿線OR+葵青區架,

原帖由 TigerB106 於 12-03-16 發表
tam_BB, 我都係想揾香港線沿線OR 葵青區架, 但都放棄左啦, 要揾D位置再駁車的, 但好多都話: 我地已經有好多 ...
係呀,就算機會微,都遞咗先。希望Victoria , st cat...等等D result出咗,會有多D位放番出來啦。另外,我知kln tong多多有位,但只剩下午班,不用interview ,但好貴囉!

聽聞大約要5K - 6K 一個月....

引用:聽聞大約要5K+-+6K+一個月....+

原帖由 TigerB106 於 12-03-16 發表
聽聞大約要5K - 6K 一個月....
$7500 per month

嘩.......

我阿女in左一間只係有pm offer.

$3500 我都覺太貴....仲考慮緊留唔留位...

係啦.. 好多都係得番PM CLASS.. 過3千我都已經覺得好貴啦..

係呢, 你女女果間在邊區架??

可以問下英藝呀, 上兩個星期交書薄費, 我估有位放出來了.

阿早! 發表於 12-3-19 10:11
可以問下英藝呀, 上兩個星期交書薄費, 我估有位放出來了.

Yes, 我冇交

通常平嘅都好多人爭! 貴嘅都唯有照讀!

我阿囝是2010年12月尾生的,唯有等運到.....

10月囝囝上兩個星期見九龍塘方方都仲有下午班收,可以試試看

我上個禮拜都有 send信去方方but仲未安排interview,吾知要等到幾時........

我個仔係 12 月細 b, 雖然只報咗一間, 但仲未有得 in

連屋村學校都要waiting,我細仔10年11月出世,宜家連託兒園都報埋,聖多馬話5月先知有無位插,N班唔洗唸,係都收大B先,見佢係屋企無小朋友一齊玩,唯有番下play group jar

same 唯有等運到
‹ 上一主題|下一主題