用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 急:2間中學同一日面試,時間又疊住左, 你地會點選同點解 ...
go

急:2間中學同一日面試,時間又疊住左, 你地會點選同點解決 [複製鏈接]

有無媽咪曾經遇過, 有無好提議?

急因為今晚才收到第2間中學letter, 現在我超頭痕要決定邊間改時間, 如改時間個間中學會唔會扣印象分呢?
   0    0    0    0

回復 小Fat媽 的帖子

call the schools immediately and ask for change of time.  I have same situation and finally the school allows us to change the time.

小Fat媽 發表於 12-3-15 23:17
有無媽咪曾經遇過, 有無好提議?

急因為今晚才收到第2間中學letter, 現在我超頭痕要決定邊間改時間, 如改 ...

米改時間law,點會扣分呀。衹怕中學“就”唔到時間。

版主

我都撞時間, 兩間學校 面試時間只差半小時, 我打左去第二選擇學校改時間, 但佢要下星期先話我知, 改唔改到...

回復 貓大姐 的帖子

我2間都打了, 2間都話無得改佢地話係GROUP INT 所以係無得改, 可能係個個都話改咁嘜好亂, 我現在為有二選一啦.

小Fat媽 發表於 12-3-18 00:27
回復 貓大姐 的帖子

我2間都打了, 2間都話無得改佢地話係GROUP INT 所以係無得改, 可能係個個都 ...

有冇同學又有報呢間中學?或者請老師幫你問問有沒有同學報相同學校而又有面試的。如果有,跟他傾一傾,若同學肯,學校就有機會肯掉換時間。
:verycold: :verycold: :verycold:

‹ 上一主題|下一主題