用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 沙田浸信會呂明才小學...收邊間幼稚園生? ...
樓主: le.unefran
go

沙田浸信會呂明才小學...收邊間幼稚園生? [複製鏈接]

回復 winnietingting 的帖子

我唔係太想好谷,咁樣大人細路都辛苦喎...............咦....搵小學真係好煩呀>,<你有咩心水
[

引用:回復+winnietingting+的帖子 我唔係太想好

原帖由 babycoming 於 12-06-20 發表
回復 winnietingting 的帖子

我唔係太想好谷,咁樣大人細路都辛苦喎...............咦....搵小學真係好煩呀 ...
唉!我都冇心水。我都唔知點幫我囡囡揀?

你可以去小一選區睇個post「準備揀天神的家長可以參考一下」。共識是:「no pain no gain, 入到名小,預咗要谷嫁啦!」真慘情。

winnietingting 發表於 12-6-20 11:09
唉!我都冇心水。我都唔知點幫我囡囡揀?

你可以去小一選區睇個post「準備揀天神的家長可以參考 ...
係呀我琴晚睇到呀.............唔識形容,心心情好覆雜,有個朋友係天神出來的,到而加大左佢都好恨母校,當然我都相信有人會好愛,讀書時期自己都明白,有d同學真係有書緣,聰明,有d真係天生係書蟲,咁當然也有些係靠勤力,而有些中下游.............自己就十分不願意個女咁樣讀書,我唔覺得咁樣讀對將來工作有多大作用,除非係做智識份子羅 !
[

請問GH 是指哪間學校?? 謝.
‹ 上一主題|下一主題