用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 方方收咗阿仔,唔洗煩 ,
樓主: AsaphEunice
go

方方收咗阿仔,唔洗煩 ,   [複製鏈接]

我個女今年都係對衡下午班,大家有緣相見^^

請問聲方方半日班大概幾錢?tks!

回復 hobby 的帖子

我嗰區就$960

回復 annie.wong722 的帖子

唔記得3千幾多, 不過可以上網睇到, 係download application form 個part

It mentioned in the application form $3300 for Kowloon FunFul.
My son, PN (PM) from this Aug...

醒目開學勳章

am 同 pm  class 有咩唔同??   

回覆:babellt 的帖子

我想寄信由下午班轉上午班,收信人係寫校長點學校呀?不過面試當日主任已經講著機會好微!

回覆:外星人媽咪 的帖子

有冇人知方方校車一個月幾錢?

about $900 in kowloon

引用:about+$900+in+kowloon

原帖由 cani09 於 12-04-15 發表
about $900 in kowloon
多謝回复!

回復 yuiyee 的帖子

My daughter will join in this coming Dec, she is 插班... 細女.

可能做到同學仔??

我想問, 我個女報了方方PN, PN 好唔好坐校巴呢??? 我好唔放心, 但係果度交通又唔算好方便

回復 BabyMemory 的帖子

我個都係細囡, 去年開始返PN坐校車, 校車司機同ee都好交帶, 不用擔心

回復 hobby 的帖子

是嗎??

我而家見佢冇時停, 交比EE 坐校車冇問題, 佢會坐定定嗎?

回復 BabyMemory 的帖子

我相信問題不大, 話晒佢哋見小朋友多過我哋好多, 我囡囡第一日直頭喊到嘔, (真失禮), 但校車ee都話冇問題, 只要唔好俾佢食飽先上車, 同ee有時會用snack去氹, 雖然我都唔想, 不過, 要成車小朋友都聽話, 都冇法; 其實小朋友都好聰明, 可以的話, 帶佢睇其他小朋友上落校車, 講多啲搭校車點好, 返好點好, 講到佢都好期待, 就算返開頭幾日喊, 都要氹吓佢, 讚佢叻叻, 講多啲學校生活的開心嘢俾知, 好似有嘢食, 有嘢玩, 又有唱歌, 講故事, 邊都有一樣小朋友喜歡; 我個係細囡, 一返就搭校車, 仲要返全日班, 完全冇適應期, 佢都好快pickup到, 所以我相信, 學校老師都好好

我聽聞方方join佢個pg(1歲返),可以直升N1.係咪好難先join到?

回復 iris.k 的帖子

我估唔難join, 可以打電話問

我個B讀了方方數個月,真係進步了不少。可惜校舍舊,又不近家附近。所以9月開學會再轉校,轉間近些的,可以比BB有午睡。

方方的老師真係幾好,我時常聽到BB在家唱歌跳舞。更意外係連PTH的歌都識。返了數個月已識認多個15個中文字,D字係深的,如貓,狗,花,草,樹。真係比我想像的深。英文已識26個英文字,昨天下雨,她竟跟我說RAINING,UMBRELLA。

要轉校真係不捨,但又想比BB休息多些。

回復 five555 的帖子

地點又真係幾唔方便.

我都想帶佢上午班, 希望可以下午多D休息同午睡.

回覆:BabyMemory 的帖子

來緊8月我囡都係返下午班,聽D家長講紅磡過學校要成個鐘!好唔放心!又怕囡囡辛苦!都唔知點算!

各位, 我想問下大家知唔知方方還有冇位呀? 我想幫仔仔報名呀...
‹ 上一主題|下一主題