用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 亞洲盃頒奬禮-3月11日
go

亞洲盃頒奬禮-3月11日 [複製鏈接]

醒目開學勳章

請問有無人知如無時間參加, 佢會寄獎狀給我嗎 ?
   0    0    0    0

雪文 發表於 12-3-9 18:32
請問有無人知如無時間參加, 佢會寄獎狀給我嗎 ?

They will send it to you provided that you have sent them a stamped return envelope.

醒目開學勳章

Thank you yuetma.    間機構未有荅復我,

唔知有無人參加咗呢 ?

醒目開學勳章

雪文 發表於 12-3-11 17:14
Thank you yuetma.    間機構未有荅復我,

唔知有無人參加咗呢 ?
我今日有去,有好多人都冇參加。

醒目開學勳章

Thank you Kitty.   我係經華杯個機構搞的, 所以而家唔知點搞. 要再追下.

亞洲盃我入唔到個網: www.21hx.net, 點可以睇到得獎名單??/

thx.

醒目開學勳章

雪文 發表於 12-3-12 08:59
Thank you Kitty.   我係經華杯個機構搞的, 所以而家唔知點搞. 要再追下.
我都喺呢個機構,放心上年決賽我冇去攞獎,過幾日佢打給我,要我上office攞。

醒目開學勳章

花老爺 發表於 12-3-12 10:28
亞洲盃我入唔到個網: www.21hx.net, 點可以睇到得獎名單??/

thx.
你來這個網頁都有結果
http://www.gmeduhk.com/

醒目開學勳章

kittylam 發表於 12-3-12 10:55
我都喺呢個機構,放心上年決賽我冇去攞獎,過幾日佢打給我,要我上office攞。 ...

唔該晒

請問你地小朋友在亞洲盃的獎同華盃或華夏盃的獎相約嗎?Thanks.

醒目開學勳章

我就差唔多

雪文 發表於 12-3-16 15:02
我就差唔多

Me too.

醒目開學勳章

yuetmama 發表於 12-3-9 22:39
They will send it to you provided that you have sent them a stamped return envelope.

你收到未呀 ?  我仲未有消息.

Thanks 雪文and yuetmama. 你地就好啦. 我個就差好遠,我覺得會唔會有些人出了問題.

Dimsuen 發表於 12-3-21 00:47
Thanks 雪文and yuetmama. 你地就好啦. 我個就差好遠,我覺得會唔會有些人出了問題. ...

我仔仔又無特別講深bor, 但係話華夏盃「進」級賽比較有難度wor! 相比之下,港澳盃最難!

COPY:
"未能出席第八屆亞洲杯奧數之星創新思維初賽頒獎典禮的同學,可郵寄一個回郵信封(A4)至銅鑼灣廣場第一期2202室香港資優數學教育研發中心,一二等獎的同學請貼上$4.4的郵票,三等獎及優異獎的同學請貼上$2.2的郵票。"

醒目開學勳章

curryson 發表於 12-3-21 11:32
COPY:
"未能出席第八屆亞洲杯奧數之星創新思維初賽頒獎典禮的同學,可郵寄一個回郵信封(A4)至銅鑼灣廣場第 ...

唔該晒你呀.  但我係經華盃個機構參加的.  不可以寄信去這里吧 ?  有無電話可以問下 ?

華盃個方面講當日大陸機構拎走咗獎狀, 佢哋會同我哋拎返再寄俾我哋wor,不過不知幾時......

我仲等住如升中面試時可以拎俾人睇下, 加下分.

醒目開學勳章

yuetmama 發表於 12-3-21 08:38
我仔仔又無特別講深bor, 但係話華夏盃「進」級賽比較有難度wor! 相比之下,港澳盃最難! ...

我仔話只有四條有十足把握

醒目開學勳章

雪文 發表於 12-3-22 13:50
唔該晒你呀.  但我係經華盃個機構參加的.  不可以寄信去這里吧 ?  有無電話可以問下 ?

華盃個方面講當日 ...
雪文
華盃 同 亞洲盃 喺同一機構黎,你可以照寄信去。

回復 雪文 的帖子

唔使客氣,華夏杯初賽同複賽我都冇收到証書,我都冇諗到要去問添.
里個係 地址:中國香港特別行政區九龍彌敦道545號安利大廈2樓全層 辦公室:(852) 2787 7971 教育中心:(852) 2787 0859 傳真:(852) 2787 0875
你試試可來得及?
亞洲杯我就搵咗佢地,請佢地email咗俾我先,因為實在來不及等回郵.佢地都几幫手下.當日就email咗俾我.

‹ 上一主題|下一主題