用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 SKH TSK VS ST Clare
go

SKH TSK VS ST Clare [複製鏈接]

本區屬中西區 但囡囡 interview 完 超鍾意 SKH TSK, 佢係BAND 1尾 如果喺大抽獎揀 1) SKH TSK 2) St. Clare 會唔會冒險咗d? 始終 SKH TSK 分比中西區只得幾个位, 唉...!  
   0    0    0    0

得四個位真係好難搏!其實中西區好多好女校,況且女女係band 1添,不如坐低再商量下。
:verycold: :verycold: :verycold:

回復 eling_yeung 的帖子

我相信係搏得到既, 中西區band1女仔唔係填英華就係聖士提反女校, 搏他區都選庇理羅士啦, 邊有人同你第一志願去爭一間他區band1尾學校?

khmama 發表於 12-3-6 21:27
回復 eling_yeung 的帖子

我相信係搏得到既, 中西區band1女仔唔係填英華就係聖士提反女校, 搏他區都選庇理 ...

我都係咁諗, 中西區band 1 女仔多數會揀英華or聖士提反; 男仔會揀高主教or King's, 希望我的諗法冇錯。
雖然我女的老師都有提議揀英華, 但我女太懶散英華對佢嚟講會好辛苦, 因為上畫班時聽班上讀英華的女仔講如何辛苦佢已經嚇怕了, 無謂勉強。

‹ 上一主題|下一主題