用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 好後悔幫阿女揀左黃埔迦x去開始她的school life ='( ...
樓主: marinang
go

好後悔幫阿女揀左黃埔迦x去開始她的school life ='( [複製鏈接]

Hello, my son also is whampoa cannan am class.

回覆:melody_fung 的帖子

回覆:好後悔幫阿女揀左黃埔迦x去開始她的school life ='(

金巴倫道正校,老師、主任同校長都好好!阿仔讀得好開心,老師很有耐性!黃埔呢間成日都聽到啲唔係咁好嘅嘢!

我都覺得我的女自從讀咗堅道cannan's n1之後,好怕生保,冇哂自信,dup哂頭,佢以前唔係甘架,好open好願意同陌生人玩,而家.........唉!加上讀n班都唔係直升,真係讀佢哋n班唔知做乜囉,楝cannan的決定好錯,所以我同我老公決定不會比細女讀cannan.

回復 BRITTANY1 的帖子

睇黎呢間幼稚園(九龍塘除外)劣評多於好評,n班又吾係直升,老師又惡死,學卷學校net比例吾會高,聽黎聽去冇乜優點,有得揀細女當然吾好讀啦

簽名被屏蔽

回覆:Macylau 的帖子

富榮花園那間也很好

‹ 上一主題|下一主題