用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有無媽咪收到福中今日的取錄電話
go

有無媽咪收到福中今日的取錄電話 [複製鏈接]

如題, 好SURPRISE, 我以為一月份已經全部CONFIRM, 佢叫我今個星期六去做英文TEST for 分班, can anyone share the same case?
   1    0    0    0

my friend's son was poor, he got many swimming medals with good academic result but rejected by 褔中

My son's classmate also received the phone today.

like_travel 發表於 12-2-21 16:05
my friend's son was poor, he got many swimming medals with good academic result but rejected by 褔中 ...
same case la !!!
我個件有學界獎牌跟身都 rejected .
一心以為 2A 成績 + 操行 A + 游泳強都應該有機 , 點知..................
因我認識有 2 個現就讀既泳隊同學都是以游泳強收 . 成績就.............
不過現在他們有自已泳會 , 近幾年泳隊又強左 , 大把人在手 , 有位都留翻比自已泳隊但成績吾達標既學生 .
尤其係游泳 . 成績只差很小 , 除非您是全港有排位頭三 .

洋子  全港排名頭三, 我諗吾會考慮FK 啦, 溫莎, 喇拔都爭住收啦  發表於 12-2-21 17:45

Hi

請問收到電話家長是否已進行2nd interview.

thanks

Florence

回覆:有無媽咪收到福中今日的取錄電話

想問下取錄電話有沒有來電顯示?

回復 天梯 的帖子

有來電顯示, 今日我都收到call "收".

唔知呢個round 有幾多 offer 出咗呢?

回復 florencelau 的帖子

Yes, had the second interview already on Dec but the 2nd time interviewer said no chance to enter, so i was very surprise about my son can have the offer.  The staff said will received the acceptance letter before this Thur.

May I know the ones who received the phone calls from Fukien are all band 1 students?

to 皓媽
有第二輪面試又怎會一定不收?其實我想學校想看看學生及家長的EQ吧, 小兒今年中4, 當年第二輪面試是己退休黃副校說: 嘩你的操行那樣差(B+), 我怎能收你? 當時我太太不知怎辦, 後來小兒說可能有幾次沒交家課吧? 黃副校說以後就要記交家課

treeisgreen 發表於 12-2-27 18:12
to 皓媽
有第二輪面試又怎會一定不收?其實我想學校想看看學生及家長的EQ吧, 小兒今年中4, 當年第二輪面試是 ...

唉 ! 當年有成二百個位 , 今年只有百鬆D位 .
吾好話操行 B+ , 今年 A 都未必收 , 因福中要用這百多位外來學生成績尼拉回小學直上成績未達同學 ..
所以首要收生要求都是成績行先 , 其他活動放埋一邊 .

‹ 上一主題|下一主題