用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Letterland Phonics, 有冇人試過私人教授
go

Letterland Phonics, 有冇人試過私人教授 [複製鏈接]

阿女而家2.5 歲,未夠年齡上Phonics 班,但我發覺佢已經開始自己亂并音,好想係佢未習慣前改正佢,請問有冇人之前試過私人教授Letterland ?  我見大陽x 有得提供呢樣野,好嗎?

定係自己先去上course 再自己教?但我怕自己發音唔好。

因知道phonics 對上小學有好大幫助,所以先係到問下啲前輩,或者大家有冇其他建議?因阿女其實一早已經睇完左your baby can read , 又睇緊一啲簡單嘅英文故事書(我同佢一齊睇),已經識左一定數量嘅生字啦,唔該比少少意見啦,多謝!

0    0    0    0

醒目開學勳章

Thanks, my daughter finished your baby can read a year ago.  She learnt a lots of words from that.  So she started to make her own word by herself.  She knows the sounds of all letters now.  And I find a tutor finally.  Anyway, thanks for your suggestion.

‹ 上一主題|下一主題