用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇好之畫畫學校介紹?
go

有冇好之畫畫學校介紹? [複製鏈接]

有冇好之畫畫學校介紹?

囡囡很喜歡畫畫,而且發覺她很有創意,之前有給她去上畫畫班,但那學校經常轉導師,故希望另尋較好之學校. :  :  :

Re: 有冇好之畫畫學校介紹?

不知你住在那一區,港島西營盤區有一間叫"奇傑創作坊",口碑不錯,最近灣仔分校開幕。她們聘用的是全職導師,並非兼職,所以老師不會經常更換。
TEL:2123 1159(WAN CHAI)
TEL:2540 7741(SAI YING PUN)

大妹妹,
         你想知邊區?

我是住在慈雲山,早前check bk會員之資訊,見到一間叫'藝窩'在太子之畫畫室,已於哪裡報名唔該哂. :  :
該用戶已被刪除

我都推介「藝窩」,老師好nice,又用心教小朋友,我都介紹o左好多friend上playgroup同畫班,佢o地比較低調,無咩宣傳,有興趣o既媽咪不妨考慮試o下! :

我都係介紹 "藝窩",d老師好好,我個女學畫畫學得好開心,d老師仲好有心機.......電話係31197668,你有興趣咪打電話問下d資料啦

好可惜我住在西營盤,不過我呢面都有一間唔錯的畫畫學校,叫「奇傑創作坊」,佢地係灣仔也有分校,D導師好有心機教的同學,而課程好有創意。我個女由小學開始到現在(初中)都好鍾意係個度學。
西營盤電話係2540 7741
灣仔電話係2123 1159 :

Hi hkmimo,

If they have web site?  Please advise.

個website好似唔係好update,不過都可以參考
‹ 上一主題|下一主題