用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 激c我喇! 揀錯左學校 (我要呻)
go

激c我喇! 揀錯左學校 (我要呻) [複製鏈接]

早前交左2間表, 一間係我交, 一間係老公交的!  我一心諗住係果2間博的學校!  點知原來佢交表個間, 係填左唔係我想試個間, 係另一間無可能博到的學校!  仲要唔出聲, 琴晚問佢攞反張slip, 先見到係另一間中學, 我真係睛天霹靂呀!  呢間我女的成績真係無機會架!  老公仲話橫掂博, 博盡d, 但知我實唔制, 就瞞住我地.  瞞左咁耐, 等我仲同老師講左揀邊d學校長!

e家我唔知點好, 揀2間, 得反一間可能有d機interview乍!
   0    0    0    0

我見到你個家已好勁~~~~~~~~~~~~~了喎, (我心目中咋)
仲再搏盡d.......
妳地對阿女實好有信心!!
捨得 捨得 先捨而後得 不是不捨得, 而是捨不得

唔係呀! 你見個日咪係我老公話去金xx(原先個間)交, 佢"坤"我去門口等佢一齊走, 點知原來佢入form係"下面間勁野", 我玩完喇!  佢真係癡線架, 我女d成績真係出醜啦!

係喎, 你揀邊間呀?

醒目開學勳章

咁大鑊!

醒目開學勳章

htts 發表於 12-1-19 15:02
唔係呀! 你見個日咪係我老公話去金xx(原先個間)交, 佢"坤"我去門口等佢一齊走, 點知原來佢入form係"下面間 ...
WAKAAAAAA 或者得呢
如果係BAND 1, 未必無希望
& 如果你老公, 個TARGET 係果間, 金XX 真係吾會係佢杯茶LAW

當年我女老師叫我個女放金XX 係第二位, 我都吾肯...........

係唔係同你個女夾定,你唔知咋?

醒目開學勳章

妳俾唔俾個囡知呀? 個老豆好似出賣咗個囡咁!

佢自己博架!  我女連金xx都係好"博"架, 因呀sir叫自行要博, 我咪博金xx, 點知佢博到咁盡, 佢知我同女都唔會諗呢間, 佢就瞞騙我地!

cy101 發表於 12-1-19 15:39
妳俾唔俾個囡知呀? 個老豆好似出賣咗個囡咁!

我都唔知點好, 一方面要通知老師  (都唔知點講),  另方面更唔知點同女交代!  佢不但浪費左一間學校, 仲玩c我地!

佢之前都話過想入間好d, 但我地現實同佢講,無可能, 以為佢C左心, 點知咁玩法!

我係你就報警,告佢瞞騙,拉鬼左佢,等佢係入面慢慢反醒下!

:verycold: :verycold: :verycold:

我係你就報警,告佢瞞騙,拉鬼左佢,等佢係入面慢慢反醒下!

:verycold: :verycold: :verycold:

你老公真喺吖。揀學校喎,深遠影響阿女既前途啵,一定要左度右度慎重兼小心行事架,唔係買大細呀!

回復 htts 的帖子

妳好:
     其實妳不用太擔心.若妳真的不想浪費一間有機會面試的學校.妳可到不想交表的那間中學.拿回妳所交的表格.在明日截止前.重新再交去妳心儀的中學.
     祝願妳的小朋友能入心儀的中學.加油

98730 發表於 12-1-19 16:26
回復 htts 的帖子

妳好:

Can I do that?

htts 發表於 12-1-19 15:02
唔係呀! 你見個日咪係我老公話去金xx(原先個間)交, 佢"坤"我去門口等佢一齊走, 點知原來佢入form係"下面間 ...

係啊, 呢個誤會就真係大啦... 又唔多美麗喎.
見妳地有商量架喎, 咩佢暪得妳O甘勁.

我一條路交晒唔洗浪費車費啊.

龍舌蘭 發表於 12-1-19 16:30

2 schools or 1 school?  CCSC??

龍舌蘭 發表於 12-1-19 16:30

係大騙局呀!!!  無商量架, 有佢講, 無人講, 仲要衰到咁!

妳今日先發覺? 成個星期了喎............
我就洗旦啦, 邊個一, 二都冇問題. 入到IN 都還神啦.

龍舌蘭 發表於 12-1-19 16:35
妳今日先發覺? 成個星期了喎............
我就洗旦啦, 邊個一, 二都冇問題. 入到IN 都還神啦.  ...

我大安只意嘛!  講真, 交左表, 我都無攞過d野出來睇喇!

估妳唔到鳥 平日O甘緊張
男人信得過 英年會上樹啦..
‹ 上一主題|下一主題