用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 轉載 : iPhone 有 EK apps
go

轉載 : iPhone 有 EK apps

醒目開學勳章 王國長老

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4572460&extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

thanks for your info...

Looking forward for months, great
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

回覆:JoJo 的帖子

回覆:轉載 : iPhone 有 EK apps

回覆:babybear 的帖子

點解睇唔到我打啲字既?

回覆:babybear 的帖子

不過iphone版EK, 係咪好似少咗個「編輯」功能呢?打完篇野send 出去後冇得修正?!

醒目開學勳章 王國長老

babybear 發表於 12-1-19 07:53
不過iphone版EK, 係咪好似少咗個「編輯」功能呢?打完篇野send 出去後冇得修正?!

...

呢點要到使用意見查詢.

我用 Android 版的 BK 也沒有編輯訊息的功能
主愛我

醒目開學勳章 王國長老

幫你問過管理員:
所有apps都沒有發表後的編輯功能。
主愛我

回覆:JoJo 的帖子

唔該哂!