用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人申請YORK今年下學期插班K1班成功... ...
go

有無人申請YORK今年下學期插班K1班成功... [複製鏈接]

我成功申請今年下學期插K1 雙語班(佢地叫N1班)有無人同我一樣呢?
上月已交留位費,但到依傢都未有收據或入學資料比我,所以到依傢都未同舊校退學,
今日問YORK 話呢2日先會寄有關校服,學費,書簿,校車等資料給我,
資料一日未收到手,都唔敢同舊校退學,怕有差池2邊都無得讀,仲要撞正今個月23日就新年假,
放完假已經係下學期開學了,真係怕唔夠時間買齊D嘢.
   0    0    0    0

之前妳查過可以收k1插班?定waiting list call u interview?? thx

我係申請K1 插班同K2的(用一張FORM),但我注明如有位首選係今年下學期插班,因我諗住遲入不如早入去適應,之後佢直接收咗插班囖,唔係WAITING 傢,
如果WAITING 即係上年已面試傢啦,我就係上年無報到...攪到依傢要轉校,
D嘢又要買過哂,囡囡又要適應搭校車.

你可以再打去問清楚!你係要今年下學期插班的。因為我係申請8月入K1,昨天已收到有關校服、學費、書簿、校車等資料給我了!
‹ 上一主題|下一主題