用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 2011 8月入 York Int' AM CLASS 報到 :)
go

2011 8月入 York Int' AM CLASS 報到 :) [複製鏈接]

HELLO~ @@" 有冇人知國際部係邊個CAMPUS 上課呢?
AM CLASS 有幾多班呢?
   0    0    0    0

國際班係金巴倫道51校舍.

回復 2# kiukiu1010 的帖子

thank you=.=

聞說主流班and 國際班係一樣課程, 除左國語堂堂數有分別外, 就係班主任有一個係外籍老師, 其他都一樣@@ 係咁麻?@@

原帖由 vanilbun 於 11-12-10 12:24 發表
thank you=.=

聞說主流班and 國際班係一樣課程, 除左國語堂堂數有分別外, 就係班主任有一個係外籍老師, 其他都一樣@@ 係咁麻?@@
國際班每日都會有普通話堂,而外籍班主任除左普通話堂之外,其餘時間都會係課室陪伴小朋友,而主流班每日都有20分鐘外籍老師教英文,所以國際班接觸普通話同英文既機會大好多,其他課程好似差唔多的,我囡囡讀主流班的.
如有錯誤請更正!!!

原帖由 vanilbun 於 11-12-7 12:37 發表
HELLO~ @@" 有冇人知國際部係邊個CAMPUS 上課呢?
AM CLASS 有幾多班呢?

Are you talking about 2012 instead?

岩岩... 大頭蝦的我打錯年份@@ 我再開過post 先得@@" 呵呵 =.=''
‹ 上一主題|下一主題