用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望小學暨幼稚園(小學部) 免費舊冬季運動褸同褲
go

免費舊冬季運動褸同褲 [複製鏈接]

0    0    0    0
簽名被屏蔽

hihi 送咗俾人未呀~我想要呀!

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Hi, ANDREAMLEE

我想請問你個小朋友讀幾年級? 我想請教你小朋友現時情況, 因我小女明年入讀, 我想了解一下, 打擾你了!

原帖由 ANDREAMLEE 於 11-12-2 21:09 發表
免費舊冬季運動褸同褲,褸M及L各一、褲32、34(褲腳要修補,有少少甩)、36各一,有意可PM我,現在直至12月底,如無回覆,將會轉送至舊衣回收團體。

中環或金鐘地鐵站交收 ...

簽名被屏蔽

ANDREAMLEE 發表於 12-1-6 21:49
回復 blackpigmum 的帖子

唔好意思,今日先睇到妳嘅問題,我囡囡9月已升上中學部F.1了,她一直都好享受小 ...

唔緊要, 麻煩你就真, 其實做媽媽心情真係好複雜, 我驚選擇了一間不適合自己個女的學校. 因為她都有好幾個offer, 到目前為止我首選是德望, 次選是聖母. 但在呢段時間又聽到一d德望家長嘅comment好似好逼敢, 而我見到你個女已上中學,所以我想向你了解一下. 請見諒! 問題如下: 平日和假期功課量多嗎? 默書 / 考試 / 測驗 次數? 如學生成績不達標, 會否有support幫她? 課外活動多嗎? 會否很像坊間所講, 經常要捐款?.......麻煩晒! 謝謝你!
‹ 上一主題|下一主題