用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 協恩2nd In.
go

協恩2nd In. [複製鏈接]

有無人知2nd in. 會係幾時?會唔會喺聖誕假期呢?都唔知有無得見但又要出門,d機位又緊張唔知book 唔book好!
KiuKiu-Mama
   0    0    0    0
"Bejoyful always; pray continually; give thanks in all circumstances."(1Th 5:16-18) ;-)

http://news.sina.com.hk/news/2/1/1/2501918/1.html

如果此則新聞可信性高的話 "首輪入學面試將於11月26日進行,協恩將選出160名申請者,參加12月中舉行的第二輪面試。"

原帖由 KiuKiu-Mama 於 11-12-1 09:48 發表
有無人知2nd in. 會係幾時?會唔會喺聖誕假期呢?都唔知有無得見但又要出門,d機位又緊張唔知book 唔book好!
KiuKiu-Mama

哦!謝謝你HY412,我都估佢唔會去到X'mas 咁遲!不過校務處就唔敢肯定。
"Bejoyful always; pray continually; give thanks in all circumstances."(1Th 5:16-18) ;-)

校務處都唔肯定 !! 傳媒D 料從那裡來 !!

妳囡囡一定能進入 2nd IN

原帖由 KiuKiu-Mama 於 11-12-1 10:04 發表
哦!謝謝你HY412,我都估佢唔會去到X'mas 咁遲!不過校務處就唔敢肯定。

回復 2# KiuKiu-Mama 的帖子

KiuKiu-Mama,
你囡囡留定一日去2nd int啦, 一定有你份啦.
學校聖誕節都會放假, 校長都會去旅行啦. 邊有咁偉大放假時日回校面試. 放心喎.

嘩你兩位太抬舉我女喇,其實機會人人均等,都係交俾天父決定吧!
HY412, 我地囡囡今年好似同班喎!希望有機會可以見吓面!

約定妳下個月陸運會見

原帖由 KiuKiu-Mama 於 11-12-1 10:43 發表
嘩你兩位太抬舉我女喇,其實機會人人均等,都係交俾天父決定吧!
HY412, 我地囡囡今年好似同班喎!希望有機會可以見吓面!

最快幾時會收到信? 是否得唔得都會收到信? 有d心急.

各申請者都要提供回郵信封一個, 所以得唔得都應該會收到信通知 ( 我推測).

原帖由 shsh3 於 11-12-1 11:30 發表
最快幾時會收到信? 是否得唔得都會收到信? 有d心急.
‹ 上一主題|下一主題