用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Victoria PN Interview
go

Victoria PN Interview [複製鏈接]

昨晚收到Victoria信, 定咗3月3日PN Interview, 你哋收到未?
   0    0    0    0

邊間?I mean 地區?

何文田VICTORIA

王國會長

我online register, 佢唔係話2月先比信咩??

係囉, 乜唔係話2月先比信for interview咩??

我ONLINE申請收到EMAIL:
小組接見日為2012年3月3日(星期六),我們會根據您首選的校舍安排接見地點,接見信將於2012年2月22日(星期三)寄出。若於2012年2月26日後尚未收到接見信,請電郵[email protected]查詢。

我郵寄申請, 收到信件內容都係話小組接見日為2012年3月3日(星期六),接見信將於2012年2月22日(星期三)寄出

點解你咁快收到信

你們指的是那張上面寫o左application form No. 的粉紅色紙仔嗎?

如果係的話, 呢張o野係親身交表時即時俾番的, 其實係俾番個application form no. only.  同埋都冇寫小朋友confirm 的interview 時間, 要等2月收interview 信才知.

維記係我今年年頭in得最開心既一間. 大家放鬆俾小朋友去玩就得啦.

請問你小朋友係in邊間? 是否已經讀梗, 你覺得教學質素如何? 老師有愛心嗎?

本人都排hmt呢間幾前既位置, 因為近婆婆屋企, 方便接放學. 但有朋友囡囡讀過維記另一分校話唔好.
‹ 上一主題|下一主題