用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問聖士提反女子中學有無小一自行收生? ...
go

請問聖士提反女子中學有無小一自行收生?

如題, 如有, 請問幾時要申請? 謝謝各位。

What do you mean? Actually, you want to ask F.1 or P.1's application? For P.1, it should be apply through primary section, not secondary one, and the result has been announced on last week. For F.1, it follows EB's timetable.

原帖由 jcdad 於 11-11-28 19:48 發表
如題, 如有, 請問幾時要申請? 謝謝各位。

唔好意思, 打錯字, 應該係問有無中一自行收生? 因為我見佢地有中一家長 打錯字, 應該係問有無中一自行收生?

係咪一定要等遲D統一派位抽獎先有機會? 除左由聖士提反小學升之外就無其它機會叩門?

去年自行派位有54學額。

SSGC係屬於津貼中學,所以是會有第一輪的自行收生及第二輪的中央派位。所有的收表都會根據教育局所定的時間表而行,但根據以往幾年的留意,佢地系好遲先系網頁發放申請表的,大概會在X'mas.至於第二輪有幾多位就要在大抽獎時才由教育局公佈數字。

回復 1# violetching 的帖子

多謝分享.

我朋友告訴我明天聖士提反女子中學下午日時有家長日, 是否?  要否事先報名?  如我沒有報外是否可以直接去學校?

you mean briefing session for F1 application fro 2012? from my memory, no such briefing before, and from their webiste, there is no such announcement wo!

原帖由 jcdad 於 11-12-2 19:59 發表
多謝分享.

我朋友告訴我明天聖士提反女子中學下午日時有家長日, 是否?  要否事先報名?  如我沒有報外是否可以直接去學校?