用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

28/11是否有英默???? [複製鏈接]

請問各位一年級的媽媽們, 知否28號的星期一是否有英默呀? 手冊通告有寫14週有英和中默, 但睇女兒的家課冊都無寫過默書範圍, 煩幫忙解答, 謝謝.
   0    0    0    0

我個女星期二寫咗手冊話 no dict next week.  我都有懷問.  但咗其他家長, 佢地仔女手冊都係寫no dict next week.  我當唔使默.

原帖由 惡惡媽咪 於 11-11-25 10:7 發表
請問各位一年級的媽媽們, 知否28號的星期一是否有英默呀? 手冊通告有寫14週有英和中默, 但睇女兒的家課冊都無寫過默書範圍, 煩幫忙解答, 謝謝.

28/11 1D班去參觀交通安全城, 唔知有無D影響呢?

因為上次英默原本係星期一, 亞囡返嚟同我講改遲幾日, 原因是葛老師同1A&1B班去左參觀.

回覆 1# yukichan1974 的文章

唔該晒,因唔清楚要唔要默,樣樣都温D,現在可去吓街,放心晒。

回復 3# greenling 的帖子

謝謝幫忙呀, 我日日都叫佢寫清楚D手冊, 但佢寫手冊的能實在太差, 希望日後都可多多提示我, TKS!!!

好呀     
原帖由 惡惡媽咪 於 11-11-27 13:41 發表
謝謝幫忙呀, 我日日都叫佢寫清楚D手冊, 但佢寫手冊的能實在太差, 希望日後都可多多提示我, TKS!!!

真是唔該呀!!

原帖由 greenling 於 11-11-28 12:58 發表
好呀     

1D 班家長??

請問今日 (1/12)有嘜功課呀, 我個囡忘記帶手冊回來..
‹ 上一主題|下一主題