用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖三一堂曾肇添幼稚園 聖三一堂曾肇添的教學方法
go

聖三一堂曾肇添的教學方法 [複製鏈接]

呢度好似講中心幼既家長多d, 傾"曾肇添"既唔係好多.
open day去接觸到都係中心幼既主任. 唔知"曾肇添"既情況點? 曾肇添的教學方法係點? 一週有幾多英,普? 有d咩課外活動??
   0    0    0    0

原帖由 麥兜MaMa 於 11-11-21 15:28 發表
呢度好似講中心幼既家長多d, 傾"曾肇添"既唔係好多.
open day去接觸到都係中心幼既主任. 唔知"曾肇添"既情況點? 曾肇添的教學方法係點? 一週有幾多英,普? 有d咩課外活動?? ...

我都想知關於曾肇添多D???
因我小朋友明年將會入讀K1.
交留位費既時候問過老師係咪直升上聖三一小學.
但老師答係會優先考慮.
不過我感覺上曾肇添D老師都幾NICE.

原來係"優先考慮"...我見D媽咪話唔洗考, 以為直升 TIM.

問過學校,一星期有兩堂英文同兩堂普通話, 每堂30minutes.

我見學校個board有貼課外活動既通告,約7-8樣, 比K2,K3多D.K1有一項,平日同星期六上既都有.

我個小朋友明年係呢度返K1,你地係咪一樣?

你好,

問過學校,一星期有兩堂英文+兩堂普通話, 每堂30mins.

我見學校有貼課外活動既通告,約7-8項,比K2, K3既多D, 平日同星期六都有.

我既小朋友明年係呢度番K1,你地係咪一樣?

‹ 上一主題|下一主題